Jump to content

Tour de France 2015

Tour de France 2015 22 members have voted

1. 1. Ko osvaja Tour de France 2015?

• Alberto Contador
    • Chris Froome
    • Vincenzo Nibali
    • Nairo Quintana

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Opasno brzo su krenuli, samo 50-tak vozaca je u glavnoj grupi

Smanjili su šanse za beg ozbiljno ovim tempom. Nisam očekivao ovakav rasplet. Očigledno je da se neki vozači osećaju baš jako.

• Author

Quintana attacks!

OK, ja odoh, ovo će morati da se gleda posle posla, natenane ^_^

edit. btw još nije bilo trke na kojoj Tidžej nije imao jour sans.

Edited by malkin

i jos postoji mogucnost kise,

obecava ovo za danas

Kruijswijk zajedno sa Saganom i Talanskym u begu...biće konačno neko fantasy bod od njega? :fantom:

• Author

šta znam, na ovakvoj etapi da bi beg uspeo mora da ima puno učesnika i peloton kome nije do trkanja. ovo baš i ne liči na takve uslove.

Navodno TJ mozda abandonira trku, kazu da izgleda bolesno i da se bas muci. 

Van garderen vec preko 2 min zaostaje

• Author

Navodno TJ mozda abandonira trku, kazu da izgleda bolesno i da se bas muci.

e jbg ako je tako, ja taman hteo da teoretišem kako je njegov loš dan super za trku jer je on praktično jedini prirodan saveznik Frumu protiv Movistara.

Baš mi krivo za van Garderena, ima odličan TdF. Delovao je dosta bolje nego prethodnih godina.

ubio ga ovogodisnji Criterium du Dauphine

Videćemo razlog potencijalnog odustajanja, ne isključujem da je bolestan. Ne dešava se baš tako često neko ko je u zavidnoj formi se raspadne na brdu treće kategorije i da se druži sa onima koji su na 2h od prvog u GC.

BMC directeur sportif Yvon Ledanois has informed France Televisions that Tejay van Garderen is sick. He's 3.52 behind the front group.

Edited by Nemanja Posrbica

14:20  Van Garderen is sick

BMC directeur sportif Yvon Ledanois has informed France Televisions that Tejay van Garderen is sick. He's 3.52 behind the front group.

Ne radi ES... :frust:

• Author

tri Movistara u begu, Porte i Roche od Skajovaca...