theanswer Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Normalno da neće, ali je trka bila u momentu kada nema bega i grupa je kompaktna, znači ne utičeš na rezultat trke zaustavljanjem. U svakom drugom slučaju bi pustili da se dalje razvija, kao juče. jebga utičeš tako što ćeš pomoći onima koji su bili u padu da sustignu grupu. možda zvuči surovo ali...
zoki Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Meni je ovo objašnjenje malo tanko. Bilo je i većih podova, pa nisu sva vozila bila angažovana za jedan pad.Što tanko, ovde očigledno jesu svi bili angažovani, jedan od zajebanijih padova koje smo videli
Nemanja Posrbica Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Što tanko, ovde očigledno jesu svi bili angažovani, jedan od zajebanijih padova koje smo videli Moguće da grešim, ali nekako imam utisak da je bilo i većih padova.
gervasius twinkleminkleson Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Moguće da grešim, ali nekako imam utisak da je bilo i većih padova. Moguce i da jeste, ali moguce i da zbog spleta okolnosti [tip povreda ili sta god] nisu mogli nista drugo da urade.
sekretar Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Bice interesantno sutra na kaldrmi ako bude padova kako ce se ponasati
theanswer Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Bice interesantno sutra na kaldrmi ako bude padova kako ce se ponasati najavljena je i kiša za sutra popodne
freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 nista neocekivano, nema ovde sta da se sprinta, ovde ce brdasi da izvoze Mur de Huy, pa da nema guzve kada kenu
malkin Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 jel sam stogod propustio? jebo poso, ne mogu da izdrzim... :(
freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 jel sam stogod propustio? jebo poso, ne mogu da izdrzim... :( nista bitno... najveci pad u zadnjih xy godina, dobro da su zivi... Dumoulin out, Cancellara jedva ziv, pitanje da li ce nastaviti... i tako i naravno da je poso nebitan u poredjenju sa tourom :D
freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 jak je Froome, mnogo je jak. Contador nije mogo da ga isprati a Nibali bez odgovora...
San Epifanio Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Nemoj au, za nas koji pratimo pbp. Nesto konkretnije. Samo nam udaras ceznju. ????
Grandilof Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) Purito dobio etapu, Froom izgleda jako, Van Garderen +5, Nibali oko 8-10 sec, Alberto nije mogao da prati imace sa bonifikacijom oko +20. Eto ukratko, trenutno se sabiraju vremena... Edited July 6, 2015 by Grandilof
Recommended Posts