omiljeni Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 First three riders to abandon the Tour de France: William Bonnet (FDJ), Tom Dumoulin (Giant) and Simon Gerrans (Orica).
Nemanja Posrbica Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Dobar poziv za neutralizaciju. Trka je bila u mrtvom momentu, grupa ispred je uhvaćena. Kada se svi povrate, etapa će se nastaviti.
sekretar Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Astana i Moviestar kao da su nesto bili ljuti na Sky, nakon prvog pustanja Prudoma
theanswer Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Dobar poziv za neutralizaciju. Trka je bila u mrtvom momentu, grupa ispred je uhvaćena. Kada se svi povrate, etapa će se nastaviti. pa nije ta grupa problem. šta sad će da zaustavljaju svaki put kad neko padne?
gervasius twinkleminkleson Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 RAI kaze da su sva ambulantna kola i medicinsko osoblje ostala da se brinu o ucesnicima pada, pa su zbog toga zaustavili. Nije zvanicno, al ima smisla
gervasius twinkleminkleson Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Mozda je Cancellara trazio neutralizaciju, da sacekaju Andy Schlecka
omiljeni Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Bonnet je, čini mi se, prvi uleteo u banderu, a onda ga je još par njih poklopilo :(
Timmy Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 pa nije ta grupa problem. šta sad će da zaustavljaju svaki put kad neko padne? Ne znam, ja sam blizi logici da je ovo ok potez. A naravno da ne treba to raditi kad svako padne. Ovde je ipak ogromna grupa zaginula. Drugo je kad se vozac sam sebe sjebe i padne, izleti i sl. A drugo je kad u grupi neko pokosi mnoge kao sto je sad.
omiljeni Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Mozda je Cancellara trazio neutralizaciju, da sacekaju Andy Schlecka sad će da organizuje štrajk kao pre 4-5 godina
Nemanja Posrbica Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 pa nije ta grupa problem. šta sad će da zaustavljaju svaki put kad neko padne? Normalno da neće, ali je trka bila u momentu kada nema bega i grupa je kompaktna, znači ne utičeš na rezultat trke zaustavljanjem. U svakom drugom slučaju bi pustili da se dalje razvija, kao juče.
Nemanja Posrbica Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Meni je ovo objašnjenje malo tanko. Bilo je i većih podova, pa nisu sva vozila bila angažovana za jedan pad.
zoki Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Dobro, ipak je opravdano bila ako je zbog ambulantnih kola..
gervasius twinkleminkleson Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Meni apsolutno najrealnije zvuci ovo sto kazu na RAI, da su cekali medicinsko osoblje. U suprotnom nema nikakvog smisla zaustavljanje trke.
Recommended Posts