freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 ajoooooooooooooj, ajoj ajoj ovde moze biti jakih povreda
Grandilof Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Izgleda da je najgore prosao onaj sto je i prvi pao, neko iz FDJ...
theanswer Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 odmah sam tražio kanćelaru i na usporenom mi deluje kao da će da izbegne i onda prođe još gore nego što se činilo
freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 ma ovi su isli po 50 na sat, samo da nema izlomljenih, sve ostalo je podnosljivo
gervasius twinkleminkleson Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Cemu neutralizacija jbt, ne kapiram? Mislim, ne bi da zvucim bezosjecajno, ali... zasto?!
freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) ova neutralizacija je bezveze meni +1 sranje jebote, pa juce nikoga nisu cekali... za sada dva odustajanja Dumoulin i Gerrans ako sam dobro cuo edit: yup, njih dvojica za sada odustali Edited July 6, 2015 by freakns
Grandilof Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Sreca da je ovako rano, tj 3. etapa, mogu misliti sta bi bilo da se ovo zaustavljanje desi kasnije. Doduse i ovako, bice negodovanja, samo se ceka Cancellara.
zoki Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) Cemu neutralizacija jbt, ne kapiram? Mislim, ne bi da zvucim bezosjecajno, ali... zasto?!Jeste okrutno, ali jebiga, takav je sport.. Ovi ostali hoće da linčuju Prudoma :) Edited July 6, 2015 by zoki
Recommended Posts