Jump to content

KODI media center

Featured Replies

Poslednji put kad sam proveravao radilo je kod Natka na Croatia on Demand, pod LIve pa sport

A je l' ima Arene negde, ne mogu je nađem nigde.

arene na zem tv bilo koliko hoćeš

Jel jos nekom ne radi ni Zem ni Croatia on demand? Hrvati javljaju neku gresku, Zem nikakvu, samo nece da pokrene stream

Kuburim sa Hrvatima otkako sam instalirao, Zem radi korektno.

Na kome zemu gledate PL obično?

Jel jos nekom ne radi ni Zem ni Croatia on demand? Hrvati javljaju neku gresku, Zem nikakvu, samo nece da pokrene stream

Isto je i kod mene, zato sam pre neki dan pitao gde radi Sportklub

Za Zem zapravo je problem jedino kod sport365, ostali rade

Postoji li na KODI-ju neki addon za Sport Klubove?

Na zem, pa onda ono prvo iptv, tu često nađem svašta interesantno. Sport klub najređe. Otkako ne radi 365, retko nađem strim sa sk.

probao sam na zem.. ne radi :/

ima li neko drugo resenje?

probao sam na zem.. ne radi :/

ima li neko drugo resenje?

Phoenix > Phoenix Sports > Cosmix Sports > SPORT 3

Tol'ko sam se namucio da ga pronadjem, da ne mogu da ostanem gluv na ovaj apel :-)

Phoenix > Phoenix Sports > Cosmix Sports > SPORT 3

Tol'ko sam se namucio da ga pronadjem, da ne mogu da ostanem gluv na ovaj apel :-)

YEEEEEEEEEES!!!

CAREEEEEE!!!!!!!!!

Hvala!

:Hail:

YEEEEEEEEEES!!!

CAREEEEEE!!!!!!!!!

Hvala!

:Hail:

Haha, nista, potpuno razumem tvoju euforiju, same here... Samo da potraje.

to, khalide! jos da je srpski sk, ovaj njihov komentator realno jos gori od nasih :D

to, khalide! jos da je srpski sk, ovaj njihov komentator realno jos gori od nasih :D

Realno je uzasan, ali posle bukvalno 30 mrtvih strimova koje sam pokusao da pokrenem, kada sam konacno dobio sliku (i to odlicnu i bez seckanja), vala bi mi i Dobrosav Gajic na norveskom bio muzika za usi.