Timmy Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Evo svih tenisa http://www.sportcategory.com/c-4.html, a evo i Lajovica http://www.sportingvideo.tv/20150628/vv559023db517c91.83963105-1098006.html
duda Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 ono što sam videla od novakovog meča (a nisam videla baš previše) ne nagoveštava odbranu titule i još kad se doda ta izjava o problemu sa motivacijom, onda ćao, zdravo
koksy Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 ono što sam videla od novakovog meča (a nisam videla baš previše) ne nagoveštava odbranu titule +1 nema one opušćene ruke ni na vidiku.
duda Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 jelena i komšika ispale rutinski u dublu ni u sunglu ne očekujem ništa više
harper lee Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 ono što sam videla od novakovog meča (a nisam videla baš previše) ne nagoveštava odbranu titule i još kad se doda ta izjava o problemu sa motivacijom, onda ćao, zdravo Bice to bolje kako vreme bude odmicalo, ovo je normalno za igraca koji ne igra nista na travi pre Vimbldona. I zreb je bio prilicna koska za prov kolo, Koli ume da poludi na velikim turnirima. Ko ne voli da gleda Novaka kad mrljavi (i ja sam u toj grupi) jednostavno treba da preskoci prvu nedelju turnira da se ne bi nervirao.
Cash Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 ono što sam videla od novakovog meča (a nisam videla baš previše) ne nagoveštava odbranu titule i još kad se doda ta izjava o problemu sa motivacijom, onda ćao, zdravo Znaci Novak osvaja sigurno ????
duda Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Bice to bolje kako vreme bude odmicalo, ovo je normalno za igraca koji ne igra nista na travi pre Vimbldona. I zreb je bio prilicna koska za prov kolo, Koli ume da poludi na velikim turnirima. Ko ne voli da gleda Novaka kad mrljavi (i ja sam u toj grupi) jednostavno treba da preskoci prvu nedelju turnira da se ne bi nervirao. pa ok, zaboravila sam da dodam da to u slučaju da ne podigne igru drastično koliko sam videla, koli nije bio ni blizu onoga što ume, tako da je sve prošlo rutinski, ipak
aram Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 lajović se setio da bi mogo nešto i da odigra kad je izgubio prva dva seta
Musky Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 kamera iza osnovne kod Lajovića pokriva nešto niži ugao...lele-lele, kako šibaju paralele. a Hasa ako se ne varam fura ,,Elesse,, nisam znao da još rade.
Cash Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Krunicka dobila prvi set lagano protiv Vinci.Sad če naravno da se raspadne
duda Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 uze dule set :) taj set je po svoj prilici tomi malo odmarao
Recommended Posts