July 12, 20159 yr Never, but never underestimate heart of the champion. Vavrinka, idi u kurac. Ma, pasce i RG. Jbt, da nije izgubio od Wawe i dvaput od Pirgavog, ladno bi bio na 12 i jurio Rafu....
July 12, 20159 yr ko Vladikina... :ziga: ja tebe serdare ti mene vojvodo. Edited July 12, 20159 yr by Musky
July 12, 20159 yr Ajde, vi koji pratite tenis više... Višković tuli da nas čeka velika "rupa" kad se fed i nadal povuku i da se nećemo nagledati velikih mečeva.... Jel to tako stvarno? Poslato sa WC šolje by BVK
July 12, 20159 yr ja tebi serdare, ti meni vojvodo (a u sebi, strpacu ti ga u buljsona kad tad...) meni rođa nimalo ne deluje tako podneo je poraz šmekerski
July 12, 20159 yr Ajde, vi koji pratite tenis više... Višković tuli da nas čeka velika "rupa" kad se fed i nadal povuku i da se nećemo nagledati velikih mečeva.... Jel to tako stvarno? Poslato sa WC šolje by BVK Po svemu sudeci da.
July 12, 20159 yr Najoriginalniji kompliment Feda ka Novaku. ,...,i danas, i zadnje dve nedelje, i lane...i...,,
July 12, 20159 yr Ali kako je pobesneo na publiku i kako je tad podivljao. Možda je to recept, da ih odjebe i da odigra besno, umesto da im se udvara.