Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja nisam u toku pa zar nije pisalo pre desetak dana da je potpisao za Grke?

Posted

Odlican izbor Gagija. Klub po meri i dobro je sto ce mu Sasa biti trener.

Posted

Hvala majstore na svemu. Srce nam je dao. To ce se pamtiti :cry: Srecno dalje, dobar je Alba izbor u ovom trenutku. Nadam se da je uzeo i finu kintu.

Posted

+1 (za sve gore navedeno)

Hvala, Kapitene! :cry:

I srećno!

Posted

Iboudala :Hail: sve najbolje majstore!

Posted

Hvala majstore na svemu. Srce nam je dao. To ce se pamtiti :cry: Srecno dalje, dobar je Alba izbor u ovom trenutku. Nadam se da je uzeo i finu kintu.

+1

Možda će, od svih koji odu iz kluba ovog leta, meni najteže pasti Draganov odlazak. Momak je neverovatno vredan i zaslužio je dubok naklon za sve što je uradio u Partizanu tokom ovih pet godina. Kao što kažeš, nadam se da je uspeo da se dobro unovči.

Kako je krenulo, sledeće sezone će u Partizanu igrati samo ko mora. 

Posted

dao bog da oma ode kod Popa, mozda nauci nesto kosarke

Posted

Izabran kao 26. pik.

Hajde sad vi sto ste ga cele sezone kritikovali i sa kojim sam morao da se raspravljam i branim ga, da se malo pospete pepelom :)

Posted

nikola će sledeće godine videti san antonio samo na google maps. klasičan stash, verovatno će ga koristiti u nekim narednim trejdovima za kusur. jedino je pitanje gde će milutinov otići ove sezone u evropu.

Posted

Izabran kao 26. pik.

Hajde sad vi sto ste ga cele sezone kritikovali i sa kojim sam morao da se raspravljam i branim ga, da se malo pospete pepelom :)

ja i dalje stojim iza onoga sto sam govorio za njega... nemac pojma :P

ako ode u SA, i zaigra, pa makar to bilo po 7-8 minuta, e onda cu se pospem pepelom ;)

Posted

nikola će sledeće godine videti san antonio samo na google maps. klasičan stash, verovatno će ga koristiti u nekim narednim trejdovima za kusur. jedino je pitanje gde će milutinov otići ove sezone u evropu.

Stranac stash, da bi sacuvali koj dinar za LMA. 

Ne posipam se pepelom dok ne zaigra u NBA, dotad bi radije da ne bude ni u 12 kod Saleta :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...