Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Joe, nemamo takvih boja u stanu. Crne su mi papuce. Sa malo bele :fantom:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

:) Ma imam ciganku u kuci

:thumbsup:

Joe, nemamo takvih boja u stanu. Crne su mi papuce. Sa malo bele :fantom:

nekad se ljudi nisu hvalili tom osobinom :fantom: Edited by pbg12345
Posted

Ne znam koliko imas godina, ali da te posavetujem :) Za muskarce je jako bitno da sto ranije shvate da su im papuce omiljeni predmet u stanu i da treba da se u skladu sa tim i ponasaju. Sve dok se nesto kurobecas i boris bude ti samo jos gore. Cim pokleknes, bude lakse :lol:

Posted

Ne znam koliko imas godina, ali da te posavetujem :) Za muskarce je jako bitno da sto ranije shvate da su im papuce omiljeni predmet u stanu i da treba da se u skladu sa tim i ponasaju. Sve dok se nesto kurobecas i boris bude ti samo jos gore. Cim pokleknes, bude ljakse :lol:

+1

i meni je ostavio takav utisak

Posted

To mu je valjda vec drugi brak. A ko se drugi put ozeni nije zasluzio ni prvi put da se razvede. :Jova:

Ko se jednom razvede, pa posle resi da se ozeni ponovo, nije zasluzio ni da ga prva zena ostavi.

Posted

vukara jebe, a kosta je izgleda i slep, osim što slabo hoda.

Posted

genijalna odluka izbaciti aranitovica koji igra utakmicu zivota, a pustati razne koprivice i milutinovice da iznova dokazuju svoju nesposobnost.

Posted (edited)

Aranitoviiic!!!

Bravo mali!!!

Bravo vrabac!!!

Edited by bradilko
Posted

Aranitoviiic!!!

skorer!

Posted

Kakav cudan osecaj. Na utakmici Partizana trener jedne ekipe pravi 2 vezane tehnicke i dobija iskljucenje...

a to nije nas trener.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...