theanswer Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Sleteo i Vrabac, zvanicno na 2 godine. 2 godine za Vrapca
Nemanja Posrbica Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Na koliko su potpisali Cvetković, Makedonac i Perović?
theanswer Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Perović i Cvetković koliko znam na godinu, za Makedonca nemam pojma
hooyadahoo Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 kazu visegodisnji za magdeskog. vrabac meni tu izgleda kao najperspektivniji. medj dodjosima mislim. trebali su na duze da ga potpusu.
theanswer Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 kazu visegodisnji za magdeskog. vrabac meni tu izgleda kao najperspektivniji. medj dodjosima mislim. trebali su na duze da ga potpusu. ako na duže misliš na kraće onda se slažemo :D
Jimmy Kowalski Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 2 godine za Vrapca A koja bi bila poenta potpisati ga na godinu?
theanswer Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 A koja bi bila poenta potpisati ga na godinu? Poenta bi bila ne potpisati ga uopšte ali jbg.
Jimmy Kowalski Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Ne moze da skodi, nije da zauzima mesto nekom u ekipi. Kako ce se pokazati, to cemo videti..
theanswer Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) kad vrabac eksplodira... Vrabac i Mekel, dva brata iz Monpeljea. Jedan ne zna drugi ne ume :) Edited September 30, 2015 by theanswer
frn1782 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Kosta,Vitkovac,Vanja,Cvetkovic,Milutinovic je prva petorka Meni to ne uliva sigurnost da je 7. mesto realnost ma koliki raspad bila ABA Mlad&perspektivan Vlado, citaj: trener koji nikog nije trenirao jos manje. To ce ovako da izgleda: kad se naredjaju porazi ima da kapne neka kinta od visih instanci da se kupi 2,3 krstena igraca i osigura neispadanje. Ovaj Partizan kakav je sada podseca na Zadar od par zadnjih sezona a tu je uvek bilo oruk da se izbegne provalija
Lezilebovich Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 bolje vrabac u ruci, nego ...
goofs Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Kosta,Vitkovac,Vanja,Cvetkovic,Milutinovic je prva petorka Meni to ne uliva sigurnost da je 7. mesto realnost ma koliki raspad bila ABA Mlad&perspektivan Vlado, citaj: trener koji nikog nije trenirao jos manje. To ce ovako da izgleda: kad se naredjaju porazi ima da kapne neka kinta od visih instanci da se kupi 2,3 krstena igraca i osigura neispadanje. Ovaj Partizan kakav je sada podseca na Zadar od par zadnjih sezona a tu je uvek bilo oruk da se izbegne provalija 7. mesto mozda ne, ali opstanak je realan cak i sa ovim timom valjda. Pola lige se raspada, a za opstanak je dovoljno 6-7 domacih pobeda i jedan user na strani.
theanswer Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Manite se priča o opstanku. Da pustimo 5 igrača iz skoro nepostejećeg omladinskog pogona izborili bi opstanak u ovoj ligi.
Recommended Posts