frn1782 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Asvel naguzio. Tempira se forma ocigledno za uvek neugodni Metalac.
pacey defender Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Mrači te. Biće dosta izmena u sastavu i u toku sezone. Kup je naš!
J.R. Cash Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Kako kukate mislio sam da gubimo deset razlike. +1
Bananac Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Pera kaže da se nada pojačanjima. Nije jedini . Nadam se da je Toša dobio neka sredsva za manevar, ali se to krije od javnosti.
Timmy Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 I kad smo jaci i stabilizovaniji bili sklapali smo tim tokom sezone. Ne kazem da je dobro sto se nista ne desava (tj. sto mi mislimo da se ne desava, ne znamo da li i koliko rade na pojacanjima), vec da je to nazalost praksa u KKP. A liga sa trajanjem i kvalitetomm nam to olaksava.
Nebojsa Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 stoji sve sto si napisao sem mozda poslednje konstatacije - i 1 metalac u ovom momentu deluje ozbiljnije od nas. gledajuci trenutno stanje, plasman u gornji deo tabele deluje kao nemoguca misija, nazalost.
Bananac Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Ne znam...Verovatno tako mora, da se zrtvuje jedna sezona da bi se klub finansijski stabilizovao. Mozda je to trebalo i ranije da se desi.
Lezilebovich Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 (edited) Boža dominira Edited September 28, 2015 by Lezilebovich
keitel Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Ne znam...Verovatno tako mora, da se zrtvuje jedna sezona da bi se klub finansijski stabilizovao. Mozda je to trebalo i ranije da se desi. Nemam ja ništa protiv stabilizacijetm i reorganizacijetm, samo što mislim da nije izabran najbolji put, što se vidi i po minutaži na ovoj utakmici. Idealno bi bilo sezonu izgurati sa dva Amera i gomilom klinčadije, taman toliko da se ne ispadne iz lige, a ne da se roster puni raznim Vitkovcima.
Bananac Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Nemam ja ništa protiv stabilizacijetm i reorganizacijetm, samo što mislim da nije izabran najbolji put, što se vidi i po minutaži na ovoj utakmici. Idealno bi bilo sezonu izgurati sa dva Amera i gomilom klinčadije, taman toliko da se ne ispadne iz lige, a ne da se roster puni raznim Vitkovcima. Slazem se za Amere. Tosa je izjavio da nema vise obecavanja kula i gradova igracima, pa im isplate tri plate za celu sezonu, nego ce im nuditi ugovore koje ce moci da isplate u roku. Vitkovac 24 min 1 poen?!
Jimmy Kowalski Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Nemam ja ništa protiv stabilizacijetm i reorganizacijetm, samo što mislim da nije izabran najbolji put, što se vidi i po minutaži na ovoj utakmici. Idealno bi bilo sezonu izgurati sa dva Amera i gomilom klinčadije, taman toliko da se ne ispadne iz lige, a ne da se roster puni raznim Vitkovcima. Kolko tih Vitkovaca imamo u rosteru?
Lezilebovich Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Ma ajde, sad je kao Vitkovac problem . Naravno da je neophodno da imaš neke iskusnije igrače u timu. Ne možeš da razigraš 10 juniora.
Jimmy Kowalski Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Pa naravno da nije. Ceda ce biti backup 4-ka, sa 10-15 minuta po tekmi. Napadacki ucinak bice mu mizeran, ali zbog toga nije ni doveden. Samo sto sto je Keitel napisao da se punimo sa igracima koji su poput njega, pa me zanima na koje misli. U ovom rosteru ih nema..
goofs Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Čedomir sigurno igra za kikiriki, kao što će igrati i Kosta Perović ako zaigra. Zvanično smo postali KK "Sledeća sezona".
Recommended Posts