Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Izgubili smo od Panatinaikosa 66:56

Aranitović 3, Magdevski 1, Kuzeloglu 2, Marinković 12, Jovanović 4, Vitkovac 4, Đumić 13, Koprivica 7, Glišić 2, Petrov, Milutinović 10.

Jel' to onaj Magdeski što je bio u juniorima Barselone pre par godina? Jel' on još slovi za velikog talenta?

Jel' to onaj Magdeski što je bio u juniorima Barselone pre par godina? Jel' on još slovi za velikog talenta?

Mislim da je bio u juniorima Reala, a da važi za velikog talenta verovatno ne bi bio kod nas

Ili Reala, ne mogu da se setim sad, igrali su finale protiv zvezde, bio je jedan od glavnih igrača. Nemam pojma šta je bilo s njim u međuvremenu.

Djumic je ubacio 13 poena Kuzmicu i Raduljici  :fantom:

Djumic je ubacio 13 poena Kuzmicu i Raduljici  :fantom:

Koliko bi tek Đumić ubacio Fincima i Česima?  :fantom:

Ima Đumara da eksplodira u moćnoj ABA konkurenciji. Nije Gašić sisao vesla  :fantom:

magdevski je startovao u kvalifikacijama za reprezentaciju makedonije kod  dzileta

dsc00296.jpg

BacVra igrao 23 minuta, nula pojena.

meni se svidza vrapcek, bice ok

jel moze neko da napise ko sta igra od ovih gore? jel ima jos neko pored dzumare na petici?

ovaj slobodan jovanovic mislim. ne mogu da procitam ko je ovaj iznad milutinovica.

Iznad batice je Petrov, a kopriva je valjda isto 5.

jovanovic je plej, on i magdevski. djumic i koprivica centri. ceda, glisic, kuzeloglu cetvorke. vanja, aranitovic, andreja, vrapac na 2 i 3.

ne pokazujte ovo metalcu.

aaaaaaa, jovanovic je bek iz juniora, on i ilka su pocinjali utakmice. nece taj videti prvi tim.

Guest
This topic is now closed to further replies.