Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja sam svima zainteresovanim uvek na raspolaganju i nikad mi nisu ukrali ličnu kartu.

Naklon do poda za najveceg partizan(ovc)a medju nama  :Hail:

Ovo je u rangu jednog Zaka de la Roce.

@Timmy, ovakvog coveka si prozivao po forumu, sram te bilo! :)

Posted

Kakav crni Ceda jeftin.

Jel umeš da čitaš? Napisao sam da nije jeftin. I dodao da verujem da mu je ipak pala cena zbog godina.

Što se tiče bivšeg trenera, ne zanima me sta radi i priča. Nadam se da će uskoro i mediji i forum prestati da prenose gde je i šta radi.

Posted

Kakav crni Ceda jeftin.

Igra za kikiriki i bonuse

ucimo od najboljih

jos taj prokleti cokijev marketing da savladamo

Posted

Trebalo je da staneš pre poslednje rečenice. Ubo bi poentu. Ovako te vrcav humor udaljio...

Posted

udaljio?

svinja debela,majku im lopovsku..

ceka te odjeb..podjite u susret jedno drugom

Posted

udaljio?

svinja debela,majku im lopovsku..

ceka te odjeb..podjite u susret jedno drugom

Nisam ni sumnjao da razumes... Uzivaj u mahanju barjakom. Pazi samo da ne dobijes upalu misica ruku.

Posted (edited)

Zamenik novog predsednika Partizana, Miroslav Mića Berić rekao je danas da je Božić izabran za trenera jednoglasnom odlukom Upravnog odbora (koji je imenovan nakon što je Nikola Peković izabran za novog predsednika kluba), a na predlog sportskog direktora Dragana Todorića.

"Velika je čast i odgovornost biti ovde, a pojačava je tajming. Što se tiče formiranja stručnog štaba odradili smo najveći deo posla i sada gledamo da napravimo i ekipu koja će biti na nivou očekivanja Partizana", rekao je Petar Božić.

U Božićevom stručnom štabu biće, kao što je MONDO i najavio - Dušan Kecman, Vule Avdalović i Goran Tadić (ostao iz Vujoševićevog stručnog štaba), a, kako je saopšteno na konferenciji za novinare, traži se i "trener koji će pored znanja doneti i iskustvo".

Berić je saopštio da je sa Božižem potpisan ugovor na dve + jedna godina. 

"Glavno je da imamo ambiciju da Pera ostane dugo u klubu. U njemu vidimo budućeg velikog trenera i sigurni smo u to", dodao je potpredsednik Partizana.

Novinari su pitali Božića da je razgovarao sa Duškom Vujoševićem o ovom angažmanu?

"Da, zvao sam ga prvog dana kada mi je Nikola Peković ponudio posao. Od Vujoševića sam mnogo naučio kao igrač i kao trener, ali sada moram da se okrenem napred", odgovorio je Božić.

On kaže da mu ne manjka hrabrosti da vodi ekipu u složenom trenutku po Partizan.

"Kada sam pre dve i po godine došao kao pomoćnik, želja mi je bila da jednog dana postanem glavni. Želim da uz pomoć igrača i saradnika budem na nivou ambicija, a ambicije će biti na nivou mogućnosti. Ova sezona prvenstveno treba da se iskoristi da se Partizan odvoji od finansijskog dna. Naravno, ako se ukaže šansa da pozitivno iznenadimo, iskoristićemo je", rekao je novi trener košarkaša Partizana.

Što se tiče igračkog kadra, Berić kaže da je ideja da se "pod minimalnim (finansijskim) uslovima privuku što bolji igrači".

U klub se vratio Čedomir Vitkovac, koji je prošle sezone igrao za podgoričku Budućnost, rekao je Berić i dodao da je klub "blizu dogovora sa još nekim igračima".

Predstavnici Partizana demantovali su Košarkaški savez Srbije, odnosno Ligu da za Partizan ne može da igra mladi Miloš Koprivica.

"Momak je registrovan, od prvog dana vredno trenira sa nama. Nije tačna informacija da neće igrati", rekao je Božić. 

O finansijskom stanju Parizana, Berić je rekao:

"Sama činjenica da nismo u blokadi je ozbiljan korak. Bili smo pod ozbiljnom pretnjom".

Što se tiče pripremnih utakmica, Božić je rekao da je zbog konsolidacije tima i rada treninga, Partizan otkazao učešće na turniru u Bratislavi, ali da će igrati u Atini protiv Panatinaikosa 22. septembra a potom i na turniru u Francuskoj, na poziv Tonija Parkera.

edit:

Andric spreman do polovine oktobra, Muricev povratak se ocekuje u decembru..

Edited by Jimmy Kowalski
Posted

Čeda Vitkovac je ono beše trojka? Čisto pošto Andrić i Murić nisu dovoljni. Kažu da nam neki Vrabac dolazi na čuvenu probu.

Buljson sezona u najavi, da nekako izborimo opstanak u guma lizi i da se radujemo. Bar će mali Vanja da postane Džordan.

Posted

Petar Bozic po kome si smajli zove pera :pera: 

Da nam dugo bude trener i donese trofeja bar kao i kapiten :Hail:

Ceda prvo ozbiljno pojcanje. Jako se radujem. Verovatno ce biti i kapiten (moja stara zelja, pisao sam na forumu, sledeci Pera :D )
Posted

Ceda sada moze da igra samo 4..

Proslu sezonu je pretezno igrao na 4. Ali moze i na 3. Kod nas ce verovatno na 4.

Posted

proslu sezonu pretezno nije igrao, jer je ispao iz rotacije buducnosti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...