ZokiAsov Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Idiotski bi bilo negirati sad vujosevicevu ulogu, u rezultatima koje je Partizan ostvario u poslednjih petnaestak godina. Uz igrace, svakako je najzasluzniji. Pri tom ne mislim, na dominaciju u domacem prvenstvu, to je nesto sto i FKP ima. Poenta je u ozbiljnim rezultatima u evropskom petar denda mod* najelitinijem takmicenju*, gde je postizao hvale vredne rezultate, sa timovima koji su bili daleko od vrhunskih. Pored svega toga, cinjenica je da je sve vreme svog bivstvovanja u klubu, unosio preveliku nervozu, davao izuzetno los primer svojim ponasanjem i pokusavao da se bavi politikom sto mu svakako nije bilo u opisu radnog mesta. Drago mi je da je situacija resena na ovaj nacin. Dobice pare koje je zaradio, morace malo da saceka, kao i masa drugih i to je to. Sto se mene tice, njegov i psdov odlazak su zakasnili nekih godinu dana, ali dobro sad, vreme je za taj presek stanja. Ono sto raduje je da 1 Pekmen, zaista nema razloga da se bakce sa Partizanom u smislu neke zarade i obrtanja novca. Pare koje on zaradi na godisnjem nivou u drzavi minesota, KKP mu ne moze doneti za sledecih 10 godina, cista ljubav i sekta fazon :).
Ivo Petović Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 (edited) Ja sam uglavnom isao na evro meceve. Mada, uopste nisam voleo Darkov stil kosarke koji je forsirao, neke utakmice je bilo pravo mucenje gledati. I onu sezonu kod nas po dolasku Divca i PSD-a je slabo vodio. Sta znam, nisam siguran da ce biti od velike pomoci.. Ja sam išao skoro na sve, tako da sam mogao da čujem šta priča. Šta znam, u to vreme je važio za najperspektivnijeg domaćeg mladog trenera, stvarno je imao solidne rezultate sa Beobankom, mada je istina da mu je hrkljuš bio stil, a Ivan Cimbaljević omiljeni igrač. On je bio trener u onoj sezoni kad se Mića Berić vratio, ako se dobro sećam. Sa Bulatovićem, Kimetovim sinom itd. Meni nije bio loš taj Partizan - izgubili ste od prejake Budućnosti sa 3-2 u finalu, što je bio maksimum. Edited September 12, 2015 by Ivo Petović
ljakse Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ima anegdota iz doba Beobanke, kada su se u nekom pripremnom periodu navatali posle treninga sa nekim rekreativcima negde, i Ruso predloži da odigraju 5 na 5 protiv njih. Krenu da igraju, i beobankari™ odmah krenu da kolju, srce na teren, vode tipa 50 razlike. Jedan od rekreativaca iscima nekog igrača u fazonu ajde jebote, oladite malo, ne igrate tekmu za bodove, a ovaj mu odgovori "da da, probaj ti kod Rusa da se zajebavaš".
teacher Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ja sam išao skoro na sve, tako da sam mogao da čujem šta priča. Šta znam, u to vreme je važio za najperspektivnijeg domaćeg mladog trenera, stvarno je imao solidne rezultate sa Beobankom, mada je istina da mu je hrkljuš bio stil, a Ivan Cimbaljević omiljeni igrač. On je bio trener u onoj sezoni kad se Mića Berić vratio, ako se dobro sećam. Sa Bulatovićem, Kimetovim sinom itd. Meni nije bio loš taj Partizan - izgubili ste od prejake Budućnosti sa 3-2 u finalu, što je bio maksimum. isto gledao skoro sve beobankine mečeve, nije me mrzelo da se cimam do hale sportova, a onda trk do pionira na zvezdu ili partizan. jedino lepo od 90-ih što smo imali solidnu košarkašku ligu.
bradilko Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 (edited) Beobanka je bila 90-ih nesto kao imt krajem 80-ih.islo se u halu sportova da se gleda kosarka, bez huligana i tako toga.a celavi ruso je vazio za veoma talentovanog trenera. nikakvo cimanje.secam se, gledam partizana ili imt,kasnije beobanku, na nbg a onda juri 16 pa do pionira.jack pot subotom! Edited September 12, 2015 by bradilko
Joe D Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 ispasce da svih 50 ljudi koji su isli na te utakmice beobanke pise na ovom forumu
Teixeira Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Meni nije bio loš taj Partizan - izgubili ste od prejake Budućnosti sa 3-2 u finalu, što je bio maksimum. Te dve utakmice u Pioniru su medju najnereanijim uverljivim pobedama Partizana koje sam gledao uzivo... I dalje ne znam kako se to dogodilo.
Delija67 Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Da prijavim da sam i ja bio redovan u hali sportova kad igra Beobanka. Cak imam negde i njihov navijacki sal.
Blud Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Bio sam mali da idem sam :) ali gledao sam stalno kad idu na Tv.. Uz Grusanovicevu Iva Zorku i Stojkovicev Radnicki bili uvek interesantni za gledati
pacey defender Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Sezona 97-98 je bila ludilo, kako generalno na evropskom nivou, tako i što se tiče uspeha naših timova. pisali smo o tome nekoliko puta. pretpostavljam da je mnogi forumaš bio na ovoj utakmici. http://www.fibaeurope.com/compID_GSf9wrCdHBkDZZk9UQoqE3.season_1998.roundID_1595.gameID_1596-57-B-2.html
Ivo Petović Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Naravno, mada se tu videla razlika u klasi. Meni je zanimljivije bilo prethodne sezone, kad su jurili -14 protiv Arisa. Došli do +17 trojkom Olivera Popovića i onda stali. TAd sam u jednom trenutku bukvalno pomislio da če Hala Sportova da se sruši.
Recommended Posts