Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Idiotski bi bilo negirati sad vujosevicevu ulogu, u rezultatima koje je Partizan ostvario u poslednjih petnaestak godina. Uz igrace, svakako je najzasluzniji. Pri tom ne mislim, na dominaciju u domacem prvenstvu, to je nesto sto i FKP ima. Poenta je u ozbiljnim rezultatima u evropskom petar denda mod* najelitinijem takmicenju*, gde je postizao hvale vredne rezultate, sa timovima koji su bili  daleko od vrhunskih. Pored svega toga, cinjenica je da je sve vreme svog bivstvovanja u klubu, unosio preveliku nervozu, davao izuzetno los primer svojim ponasanjem  i pokusavao da se bavi politikom sto mu svakako nije bilo u opisu radnog mesta. 

Drago mi je da je situacija resena na ovaj nacin. Dobice pare koje je zaradio, morace malo da saceka, kao i masa drugih i to je to. Sto se mene tice, njegov i psdov  odlazak su zakasnili nekih godinu dana, ali dobro sad, vreme je za taj presek stanja. Ono sto raduje je da 1 Pekmen, zaista nema razloga da se bakce sa Partizanom u smislu neke zarade i obrtanja novca. Pare  koje on zaradi na godisnjem nivou u drzavi minesota,  KKP mu ne moze doneti za sledecih 10 godina, cista ljubav i sekta fazon :). 

Ja sam uglavnom isao na evro meceve. Mada, uopste nisam voleo Darkov stil kosarke koji je forsirao, neke utakmice je bilo pravo mucenje gledati. I onu sezonu kod nas po dolasku Divca i PSD-a je slabo vodio.

Sta znam, nisam siguran da ce biti od velike pomoci..

Ja sam išao skoro na sve, tako da sam mogao da čujem šta priča. Šta znam, u to vreme je važio za najperspektivnijeg domaćeg mladog trenera, stvarno je imao solidne rezultate sa Beobankom, mada je istina da mu je hrkljuš bio stil, a Ivan Cimbaljević omiljeni igrač. On je bio trener u onoj sezoni kad se Mića Berić vratio, ako se dobro sećam. Sa Bulatovićem, Kimetovim sinom itd. Meni nije bio loš taj Partizan - izgubili ste od prejake Budućnosti sa 3-2 u finalu, što je bio maksimum.

Edited by Ivo Petović

Ima anegdota iz doba Beobanke, kada su se u nekom pripremnom periodu navatali posle treninga sa nekim rekreativcima negde, i Ruso predloži da odigraju 5 na 5 protiv njih. Krenu da igraju, i beobankari™ odmah krenu da kolju, srce na teren, vode tipa 50 razlike. Jedan od rekreativaca iscima nekog igrača u fazonu ajde jebote, oladite malo, ne igrate tekmu za bodove, a ovaj mu odgovori "da da, probaj ti kod Rusa da se zajebavaš".

Ja sam išao skoro na sve, tako da sam mogao da čujem šta priča. Šta znam, u to vreme je važio za najperspektivnijeg domaćeg mladog trenera, stvarno je imao solidne rezultate sa Beobankom, mada je istina da mu je hrkljuš bio stil, a Ivan Cimbaljević omiljeni igrač. On je bio trener u onoj sezoni kad se Mića Berić vratio, ako se dobro sećam. Sa Bulatovićem, Kimetovim sinom itd. Meni nije bio loš taj Partizan - izgubili ste od prejake Budućnosti sa 3-2 u finalu, što je bio maksimum.

isto gledao skoro sve beobankine mečeve, nije me mrzelo da se cimam do hale sportova, a onda trk do pionira na zvezdu ili partizan. jedino lepo od 90-ih što smo imali solidnu košarkašku ligu.

Beobanka je bila 90-ih nesto kao imt krajem 80-ih.islo se u halu sportova da se gleda kosarka, bez huligana i tako toga.a celavi ruso je vazio za veoma talentovanog trenera.

nikakvo cimanje.secam se, gledam partizana ili imt,kasnije beobanku, na nbg a onda juri 16 pa do pionira.jack pot subotom!

Edited by bradilko

ispasce da svih 50 ljudi koji su isli na te utakmice beobanke pise na ovom forumu

:lolol:

ovo ko viltova stotka

Meni nije bio loš taj Partizan - izgubili ste od prejake Budućnosti sa 3-2 u finalu, što je bio maksimum.

Te dve utakmice u Pioniru su medju najnereanijim uverljivim pobedama Partizana koje sam gledao uzivo... I dalje ne znam kako se to dogodilo.

Da prijavim da sam i ja bio redovan u hali sportova kad igra Beobanka. Cak imam negde i njihov navijacki sal.

Now, this comes as a surprise...

Now, this comes as a surprise...

:lolol:

Bio sam mali da idem sam :) ali gledao sam stalno kad idu na Tv.. Uz Grusanovicevu Iva Zorku i Stojkovicev Radnicki bili uvek interesantni za gledati

Naravno, mada se tu videla razlika u klasi. Meni je zanimljivije bilo prethodne sezone, kad su jurili -14 protiv Arisa. Došli do +17 trojkom Olivera Popovića i onda stali. TAd sam u jednom trenutku bukvalno pomislio da če Hala Sportova da se sruši.

Guest
This topic is now closed to further replies.