levi Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 kaze pekovic na b92, za dve godine ulazak u evroligu. misko ce da pomogne ali nece da odlucuje. To je neki običaj ovde, prvo obećaš da će za dve god da bude bolje
Lezilebovich Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 Bar je imao obzira da ne spomene sledecu sezonu
goofs Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Bar je imao obzira da ne spomene sledecu sezonu Zapravo je pomenuo sledecu sezonu, ali indirektno - ako cemo za dve godine u EL znaci da sledece sezone moramo da pokidamo ABA ligu.
Jimmy Kowalski Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Dule porazbijao svasta po kafani, pa nam oprostio stetu koju smo platili umesto njega. Bas gospodski..
Ivo Petović Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Darko Ruso pomoćnik? Drma me žešća nostalgija sada. :D
Ivo Petović Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Yup. Bilo je utakmica kad sam bio jedan od 50ak ljudi u hali.
Timmy Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Eto ti sve pare Svinjo debela. Godinama je prozivao igrače koji su tražili svoje pare. A svako od njih optuženih za izdaju je oprostio deo duga. Samo on veliki moralista i ljubitelj Partizana ništa. Ovo što je šatro oprostio nije oprost, jer je te kazne lično on zaslužio i sam treba da ih plati. Ne znam zašto mu je klub uopšte to i plaćao. Ali ako je ovo jedini način da sebe i svoju zlobu skloni zauvek iz KKP neka mu daju sve pare i bez rata ako trazi. I da se oprostim sa bivšim trenerom jer se više neću baviti njim: Hvala mu za trenutke sreće koje je doneo radeći posao trenera. I mars u pm i daleko mu lepa kuca za sve ostalo što nam je uradio svojim bolesnim ponašanjem. Retko kvaran i zloban čovek.
Timmy Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Peković je u obe izjave kao predsednik pominjao promene u pristupu marketingu, jer se tu nije ništa radilo. Suštinu je pogodio.. A prepustio upravljanje Mici koji ima iskustva u organizaciji... Očigledno je dosta svestan i realnosti i trenutka. Za sada sam više nego zadovoljan.
Jimmy Kowalski Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) Yup. Bilo je utakmica kad sam bio jedan od 50ak ljudi u hali. Ja sam uglavnom isao na evro meceve. Mada, uopste nisam voleo Darkov stil kosarke koji je forsirao, neke utakmice je bilo pravo mucenje gledati. I onu sezonu kod nas po dolasku Divca i PSD-a je slabo vodio. Sta znam, nisam siguran da ce biti od velike pomoci.. Edited September 11, 2015 by Jimmy Kowalski
SleeperSleep Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 haha, pouzdan izvor rekao da je 600k a sam vujosevic je pre jedno 10-15 dana kao kroz salu rekao 600kja sam ovo prvi put napisao pre toga... bar 2 nedelje. no, nebitno. inace, manje se sekiraj. proradice ti cir.
Recommended Posts