Blud Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Ako nekog zanima, fabrički sam čovek, radim u fabrici FMP.
cvrlle Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 maljciki za novu himnu kk sekcije! kad zagrmi u pioniru plamene zore, pa i mi da budemo malo avangarda. dokle vise da se ciganisemo...
Nikodije Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Juce Doolence kukao o teskoj situaciji na svom sajtu, a danas Covara opsiran intervju u najtiraznijim dnevnim novinama. Kao Seselj i Alek. Jedan samo po lokalnim medijima, a drugi po najvecim drzavnim.
Wilde Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Nedović u Unikahi, 1+1, tako da konačno možemo da prestanemo da brinemo da će kod nas.
Bogotac Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 (edited) Sportando, veli,zelimo Skorcijanidisa Edited July 2, 2015 by Bogotac
Nemanja Posrbica Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Mi se smejemo Nedoviću, ali on iz EC ekipe, prešao u EL ekipu.
Blud Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Nedović u Unikahi, 1+1, tako da konačno možemo da prestanemo da brinemo da će kod nas. Sad jos samo da izduva kod Saleta i ja sam hepi
nautilus Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Pred proslu sezonu vilijams je morao skinuti par kilograma. Kod radonje se izgleda jako trenira i dosta polaze na fizicku spremu. Sofo je uvijek imao problem sa tim, cak i kad je igrao za milione u klubovima koji su jurili osvajanje evrolige. Plus nemamo para za tu zezanciju. Neko nas koristi da debelom podigne cijenu.
Apollo Creed Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Braća nam ga uteraše ponovo... "Patric Young signed a deal with Olympiacos."
Apollo Creed Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Za slučaj da rešimo da sezonu,eventualno, igramo sa 2 centra.
Nemanja Posrbica Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Nama treba neko ko će da zaštiti obruč - recimo Pat Young. Dobra stvar je što za evropsko tržište postoji sve veći broj takvih centara (atletskih petica zarobljenih u telima četvorki), koji mogu da brane skoro sve preuzimanjem. Skoro svaki top tim u Evropi ima po jednog i novi samo pristižu iz SAD. Radonjić ne voli igrače direktno iz NCAA, jer većini treba prilagođavanje na drugačija pravila, ali nakon toga može da bude prekasno. I ovaj draft je izbacio par interesantnih igrača koji će probati da se izbore u NBA, ali generalno su krojeni za ono što je trend u Evropi (Mickey, Alexander, Walker, Holmes i Christmas). Pitanje je samo kada će oni u Evropu.
Recommended Posts