Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2015/16

Ros

Recommended Posts

Posted

Ako nekog zanima, fabrički sam čovek, radim u fabrici FMP.

:lolol:  :lolol:  :lolol:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

554

• pbg12345

319

• Nikodije

297

• Apollo Creed

264

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

maljciki za novu himnu kk sekcije!

kad zagrmi u pioniru plamene zore, pa i mi da budemo malo avangarda. dokle vise da se ciganisemo...

Posted

Juce Doolence kukao o teskoj situaciji na svom sajtu, a danas Covara opsiran intervju u najtiraznijim dnevnim novinama. Kao Seselj i Alek. Jedan samo po lokalnim medijima, a drugi po najvecim drzavnim.

Posted

Nedović u Unikahi, 1+1, tako da konačno možemo da prestanemo da brinemo da će kod nas.

Posted (edited)

Sportando, veli,zelimo Skorcijanidisa

Edited by Bogotac
Posted

Mi se smejemo Nedoviću, ali on iz EC ekipe, prešao u EL ekipu.

Posted

Nedović u Unikahi, 1+1, tako da konačno možemo da prestanemo da brinemo da će kod nas.

Sad jos samo da izduva kod Saleta i ja sam hepi

Posted

Pred proslu sezonu vilijams je morao skinuti par kilograma. Kod radonje se izgleda jako trenira i dosta polaze na fizicku spremu. Sofo je uvijek imao problem sa tim, cak i kad je igrao za milione u klubovima koji su jurili osvajanje evrolige. Plus nemamo para za tu zezanciju. Neko nas koristi da debelom podigne cijenu.

Posted

Braća nam ga uteraše ponovo...

"Patric Young signed a deal with Olympiacos."

Posted

pa sta ce nam young, na toj poziciji imamo cirbesa

Posted

Za slučaj da rešimo da sezonu,eventualno, igramo sa 2 centra.

Posted

pa nama treba neko visi od obojice, recimo milutinov :)

Posted

aha, onda se ovaj nameće kao logično rešenje...

68129166.jpg

Posted

Nama treba neko ko će da zaštiti obruč - recimo Pat Young. Dobra stvar je što za evropsko tržište postoji sve veći broj takvih centara (atletskih petica zarobljenih u telima četvorki), koji mogu da brane skoro sve preuzimanjem. Skoro svaki top tim u Evropi ima po jednog i novi samo pristižu iz SAD. Radonjić ne voli igrače direktno iz NCAA, jer većini treba prilagođavanje na drugačija pravila, ali nakon toga može da bude prekasno. I ovaj draft je izbacio par interesantnih igrača koji će probati da se izbore u NBA, ali generalno su krojeni za ono što je trend u Evropi (Mickey, Alexander, Walker, Holmes i Christmas). Pitanje je samo kada će oni u Evropu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...