June 30, 20159 yr Mislim da je to škola http://www.osbracajerkovic.edu.rs/o-braci-jerkovic.html, pored je fabrika mudrih poteza Miško ne prati ni Spanulisa, samo agente, novinare i Slobu Miloševića
June 30, 20159 yr Miško ne prati ni Spanulisa, samo agente, novinare i Slobu Miloševića Pf bitch please, zato Spanulis prati njega, on mu je 1 od 11, da se zna ko je gazda Edited June 30, 20159 yr by Blud
June 30, 20159 yr Sjajne vesti . Pozicija prvog centra resena 30. juna. Mi smo i prosle godine u neko sasvim pristojno vreme imali formiranu ekipu, jel da ?
June 30, 20159 yr MW blizu da ostane kod nasOvo bi bilo previse dobro Veza MW-MZ funkcionise kao sat, osovina zla u najavi. Ako ostaje napraviti ugovor sa sto vise bonus stavki posto je to ocigledno za njega motiv numero uno, razumljivo. Btw jel Golubovic i dalje figurira kao zamena za Bobija ili je to bila patka? Edited June 30, 20159 yr by ducca
June 30, 20159 yr procitah negdje da je kuzmic dobio qualifying offer od warriorsa, tako da on ostaje u nba.
June 30, 20159 yr procitah negdje da je kuzmic dobio qualifying offer od warriorsa, tako da on ostaje u nba. Told ya ;)
June 30, 20159 yr Ja bih onog crnog iz Galate,ako je dostupan. Ja kad sam prosle godine rekao da dolazi jos uvek je bio u americi i demantovao je moje navode
June 30, 20159 yr Gde je i sta radi Sloter?On se spominjao tokom sezone :DI jesmo li to odustali od bejbi Shaqa?