bigvlada Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Formerly Jean Monnet Professor of Politics at the School of Slavonic and East European Studies, University College London Nisam znao da je proučavanje Slavonije tako popularno u UK. :D Ne mogu da se suzdržim, smešno mi je svaki put kada pročitam.
frit Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 sto se desilo u subotici mozda je neki probisvet, ali ne treba generalizovati zaboravlja se da su svi ti ljudi u losem psiho stanju posle svega sto su preziveli
frit Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:621599-UZAS-U-U-SUBOTICI-Migrant-isekao-iz-cista-mira-decaka-skalpelom-po-glavi
katamaran Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 (edited) Migrant isekao nekog klinca skalpelom po glavi. Danas lovac ubio migranta iz Avganistana kod Pirota. Sta je kurva sudbina. Posle svega sto je prosao nastrada od lovca. Edited August 24, 2016 by katamaran
Hella Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 zaboravlja se da su svi ti ljudi u losem psiho stanju posle svega sto su preziveli -1 kao i svi razumni ljudi i ja stalno pitam kako nam tačno koriste milioni nepismenih nemuštih i zatucanih siromaha s ptspom na velferu a mudračine odgovaraju da je to nešto najpotrebnije jer nisi živeo ako ne živiš u građanističkom multikulturalizmu
namenski Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 (edited) Danas lovac ubio migranta iz Avganistana kod Pirota. Sta je kurva sudbina. Posle svega sto je prosao nastrada od lovca. Pa jos Pirocanca Podseca na onaj svojevremeni samoupravni politicki nekorektni vic: povratak sa safarija, lovci* odmah po izlasku iz aviona zgrabe prvog prolaznika i pitaju 'jeli bre, jel u Africi postoji zivotinja koja se zove pliz?!' Ne znam, kako izgleda? Jebemliga, istrci iz busa podignutih ruku i vice pliz, pliz... *Mujo i Haso, naravno -_- Edited August 24, 2016 by namenski
Miralem Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 -1 kao i svi razumni ljudi i ja stalno pitam kako nam tačno koriste milioni nepismenih nemuštih i zatucanih siromaha s ptspom na velferu a mudračine odgovaraju da je to nešto najpotrebnije jer nisi živeo ako ne živiš u građanističkom multikulturalizmu a sta jede lav? travu?
Hella Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 (edited) a sta jede lav? travu? šta će mu hrana kada ima ljubavi napretek za razliku od nekih ptsp jadničaka koji nikako da nađu ženu svog života ali se makar iznova trude i trude i trude i trude i trude i trude i trude i trude A migrant from Iraq has been charged with 8 counts of rape and attempted rape Here he explains why he commited the offences: - In 2005, I lost my family in Iraq. All were killed.When I returned to Norway after having buried them, I felt emptiness, explains the 38-year-old and continues: - I felt I needed love, but I was unable to contact the girls properly. I lost control of myself, he says. Even though he has admitted commiting the offences he is pleading not guilty to any wrongdoing. The man has been charged with the rape and abuse of eight women between 2007-2010. http://www.norwegiandefenceleague.info/europe/item/2039-norway-migrant-charged-with-8-rapes-says-i-was-lonely-i-needed-some-love Edited August 24, 2016 by Hella
frit Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 -1 kao i svi razumni ljudi i ja stalno pitam kako nam tačno koriste milioni nepismenih nemuštih i zatucanih siromaha s ptspom na velferu a mudračine odgovaraju da je to nešto najpotrebnije jer nisi živeo ako ne živiš u građanističkom multikulturalizmu +1 ogolio si mi dusu
vladavsnarod Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Podrska ubici nije izostala u komentarima...LOVAC UBIO MIGRANTA Vojska u šumi kod Pirota zatekla stravičan prizor, istraga u toku http://www.blic.rs/vesti/hronika/lovac-ubio-migranta-vojska-u-sumi-kod-pirota-zatekla-stravican-prizor-istraga-u-toku/4zycncm
Ariel Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 jel to izbeglice prodaju stvari u kameničkoj ulici s kartona ili sam se istripovao? prolazio sam kolima a posle vidim jedan lik na fb kaže kako ih je snimao kamerom na mobilnom dok prodaju pastu za zube, žvakice i takve stvari po smešnim cenama (kontekst je bio: otkud njima to i ko im dozovljava dok srbi gladuju), ali interesantno je da je lika smesta startovao pandur u civilu i prekinuo mu snimanje...
Anonymous Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 jel to izbeglice prodaju stvari u kameničkoj ulici s kartona ili sam se istripovao? prolazio sam kolima a posle vidim jedan lik na fb kaže kako ih je snimao kamerom na mobilnom dok prodaju pastu za zube, žvakice i takve stvari po smešnim cenama (kontekst je bio: otkud njima to i ko im dozovljava dok srbi gladuju), ali interesantno je da je lika smesta startovao pandur u civilu i prekinuo mu snimanje... Odavno, ja video prošle godine da prodaju konzerve tunjevine po smešnoj ceni na nekom kartonu. Jebi ga, trgovci u duši.
Recommended Posts