dillinger Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Šta znam, 40 golova na 49 u nemačkoj je solidna referenca, ali videćemo koliko može na vrhunskom nivou S obzirom da su mnogi Englezi pohitali i za Moratom koji daje 10 golova na 40 tekmi na čizmi, ovaj i nije loš
MiddleClass Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 S obzirom da su mnogi Englezi pohitali i za Moratom koji daje 10 golova na 40 tekmi na čizmi, ovaj i nije loš Plus beskonacno
MancMellow Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 U revanšu je Bailly izostao zbog povrede, Hvala. Znači uklopiće se u našu odbranu bez problema
ducca Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) Mali je "sirov" da citiram šefa koji pak misli da se moze oblikovati u world class DC. Sta je 30m za takav potencijal . Ono sto sam gledao na vazda pouzdanom yt skautu je da je dobar "citac" igre, jak u duelu ali cesto ide sumauto u uklizavanja po principu sve ili nista, a nije ni neki vrhunski dodavac. Bojim se da ce biti dosta crvenila ove sezone. On i Smalling u paru - strepnja > nada. Pogodak sa širim masama polupoznatim Martialom mi jedino podgreva nadu da je mozda napravljen novi pogodak, ali na duzi period gledano... Edited June 8, 2016 by ducca
John Coltrane Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Mali je "sirov" da citiram šefa koji pak misli da se moze oblikovati u world class DC. Sta je 30m za takav potencijal . Ono sto sam gledao na vazda pouzdanom yt skautu je da je dobar "citac" igre, jak u duelu ali cesto ide sumauto u uklizavanja po principu sve ili nista, a nije ni neki vrhunski dodavac. Bojim se da ce biti dosta crvenila ove sezone. On i Smalling u paru - strepnja > nada. Pogodak sa širim masama polupoznatim Martialom mi jedino podgreva nadu da je mozda napravljen novi pogodak, ali na duzi period gledano... Zvuci kao Vidara, s tim sto se rutinska dodavanja sticu s godinama
ducca Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Klipovi su sranje, ali malo mi cudno da u tim kompikacijama nema nista o igri glavom, samo taklovi i presecene lopte uglavnom... :(
Pokojni Ruxin Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Čudo niste počeli da pravite projekcije koliko će puta sam sebe da odplati od prodaje dresova, maski, podloga za miša, čarapa, gaća, slanika..pa još ako mu je bill neki rođjak gde su tu nastupi po klubovima
Giggsy Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Nadam se ipak da nece igrati Smalling i Bailly u tandemu, vec da je decko doveden da se kali™, a da cemo tek dovesti startnog stopera
cvrlle Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Nadam se ipak da nece igrati Smalling i Bailly u tandemu, vec da je decko doveden da se kali™, a da cemo tek dovesti startnog stopera ne veru'em da se kaljenje bas placa sa 30 milki
John Coltrane Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Čudo niste počeli da pravite projekcije koliko će puta sam sebe da odplati od prodaje dresova, maski, podloga za miša, čarapa, gaća, slanika..pa još ako mu je bill neki rođjak gde su tu nastupi po klubovima To samo za ove preko standardne tarife. Secas se ADM i kako su maske s njegovim likom isle kao alva
Giggsy Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 ne veru'em da se kaljenje bas placa sa 30 milki Moze nam se
Weenie Pooh Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Zarazio vas komšija Ruxin tom nekom bahatinom. Više ste mi se sviđali u onom LVG egzistencijalnom očaju nego ovo sad. Mourinho fantom smajli, Zlatan fantom smajli, 30 miliona slonovače fantom smajli...
Pokojni Ruxin Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Eee mogao je i lujara tako da se bori za titulu da je hteo! Ali preveliki je to stručnjak i gospodin... Sad su razrušili temelje što je postavljao za narednih 10 godina, i prešli na ovaj trogodišnji plan koji u trećoj godini ima zacrtanu jedino totalnu destrukciju. Skroz tužna priča :(
John Coltrane Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Cekaj Zlatkovu platu, Weenie, pa da vidis sta je bahacenje Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts