June 8, 20168 yr Takvim proračunom je Aquilani koštao 285 miliona minimum. :D Kakv je ovaj Obaloslonovčanin?
June 8, 20168 yr Ne znam, gledao sam ga na ukupno jednoj utakmici i delovao je OK, nisu primili gol ali je Liverpool igrao bez napadača. U revanšu je Bailly izostao zbog povrede, Klopp izveo napadače, Villareal primio tri gola. Meni deluje kao čudan izbor za prvi veći signing (30 miliona nisu male pare ni danas), ali ako se ima se može se, što da se ne.
June 8, 20168 yr Takvim proračunom je Aquilani koštao 285 miliona minimum. Hargrivs jos vise, ali slobodnjak vs Arsenala sve brise.
June 8, 20168 yr i sta, ovaj iz Dortmunda, sto ne znam da mu izgovorim ime, novi centarfor Sitija? Izvoli majo :) Šta znam, 40 golova na 49 u nemačkoj je solidna referenca, ali videćemo koliko može na vrhunskom nivou
June 8, 20168 yr Može valjda da propada na krilu dok je kun zdrav, i briljira u špicu ostalih 75% vremena
June 8, 20168 yr Jel' može taj PEA zajedno sa Aguerom u postavu? moze, cak i ako Pep bude furao 4-3-3, sto je verovatno. Igra(o je) on i desno krilo.