Pokojni Ruxin Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 A mogao bi i majo otvarati tu primeru. Osim ako ne planira da se pravi da to zaista gleda još neko na forumu
Lancia Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 otvorio sam i pretproslu... E jbg, sad si mi razbio sujeverje:) nista, ja vec rekoh ranije, Celzi osvaja ove godine. Previse ce biti lomova u ostalim ekipa s vrha, a Arsenal je Arsenal.
Lancia Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 A mogao bi i majo otvarati tu primeru. Osim ako ne planira da se pravi da to zaista gleda još neko na forumu Jos nije kompletirana Primera, ceka se treci iz Segunde.
Pokojni Ruxin Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 (edited) Opaaa, uči se od boljih Još kad bi udelili koji dinar od tv prava onoj sirotinji što nije ni barsa ni real :( Edited June 6, 2016 by Ruxin
Lancia Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Opaaa, uči se od boljih Još kad bi udelili koji dinar od tv prava onoj sirotinji što nije ni barsa ni real :( :fashisto: jes, pa da osvoje prvenstvo.
radnik Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Pa udelili su sirotinji. Novi ugovor je i tamo, Real i Barca samo 4x puta više od boranije. Po sećanju oko 150m, Atletiko oko 100, sevilja , valencia i slični 90, 80 ...60, a proleteri oko 40 miliona.
MiddleClass Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Majo, kad pomenu segundu, ko ulazi u primeru stenrir ili forfar? Pitam za druga
Lancia Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Majo, kad pomenu segundu, ko ulazi u primeru stenrir ili forfar? Pitam za druga forvar ce da popriceka baraz. zavisi dal si za nastic ili gironu.
John Coltrane Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Doveli su Elnenija i Dzaku, gde ce da nabiju jos jednog? Stoper, spic i da malo razmrdaju igru. Jesu, al tanko mi to nesto za naslov. Kao sto sam tvrdio i na pocetku sezone da im ni Kokelan nece biti dovoljan. To opet ne znaci da su losi igraci, ali jednostavno nisu top klasa.
Pokojni Ruxin Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Džone, ko ti je ta mitska top klasa na zadnjem veznom, leba ti? Osim buskeca naravno
John Coltrane Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Recimo Matic, ovako na prvu. Neki unisteni DM koji su metnunti na stopera (Maskerano, Javi Martinez...)
copkillah Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Martinez bi se baš lepo uklopio u Arsenal(ovu bolnicu).
Pokojni Ruxin Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Pa eto ti, vidiš valjda i sam koliko je to minimalna razlika u klasi, ako je i ima. Makar ja matića nikad nisam nešto više od "dobar igrač kad je u formi", mnogo mi je da ga pravimo sad na neku neviđenu svecku klasu.
John Coltrane Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Pa eto ti, vidiš valjda i sam koliko je to minimalna razlika u klasi, ako je i ima. Makar ja matića nikad nisam nešto više od "dobar igrač kad je u formi", mnogo mi je da ga pravimo sad na neku neviđenu svecku klasu. Da, bas je Elneni=Martinez ili Matic .
Pokojni Ruxin Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 (edited) Maliciozan si Elnenija upoređuj sa obi mikelom ako ti se upoređuje, za sad se ipak fokusirajmo na džaku i kokelana. Na stranu što i egipćanin ima dosta potencijala, makar po ono malo što sam ga ja gledao. A copi ti reče za martineza Edited June 6, 2016 by Ruxin
Recommended Posts