Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16

189-

Recommended Posts

Posted

A mogao bi i majo otvarati tu primeru. Osim ako ne planira da se pravi da to zaista gleda još neko na forumu :fantom:

• Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1541

• John Coltrane

1224

• ducca

1012

• MancMellow

929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

otvorio sam i pretproslu...

E jbg, sad si mi razbio sujeverje:) nista, ja vec rekoh ranije, Celzi osvaja ove godine. Previse ce biti lomova u ostalim ekipa s vrha, a Arsenal je Arsenal.

Posted

A mogao bi i majo otvarati tu primeru. Osim ako ne planira da se pravi da to zaista gleda još neko na forumu :fantom:

Jos nije kompletirana Primera, ceka se treci iz Segunde.

Posted (edited)

Opaaa, uči se od boljih :fantom:

Još kad bi udelili koji dinar od tv prava onoj sirotinji što nije ni barsa ni real :(

Edited by Ruxin
Posted

Opaaa, uči se od boljih :fantom:

Još kad bi udelili koji dinar od tv prava onoj sirotinji što nije ni barsa ni real :(

:fashisto: jes, pa da osvoje prvenstvo.

Posted

Pa udelili su sirotinji. Novi ugovor je i tamo, Real i Barca samo 4x puta više od boranije. Po sećanju oko 150m, Atletiko oko 100, sevilja , valencia i slični 90, 80 ...60, a proleteri oko 40 miliona.

Posted

Majo, kad pomenu segundu, ko ulazi u primeru stenrir ili forfar? Pitam za druga

Posted

Majo, kad pomenu segundu, ko ulazi u primeru stenrir ili forfar? Pitam za druga

forvar ce da popriceka baraz. zavisi dal si za nastic ili gironu.

Posted

Doveli su Elnenija i Dzaku, gde ce da nabiju jos jednog? Stoper, spic i da malo razmrdaju igru.

Jesu, al tanko mi to nesto za naslov™. Kao sto sam tvrdio i na pocetku sezone da im ni Kokelan nece biti dovoljan. To opet ne znaci da su losi igraci, ali jednostavno nisu top klasa.

Posted

Džone, ko ti je ta mitska top klasa na zadnjem veznom, leba ti?

Osim buskeca naravno :fantom:

Posted

Recimo Matic, ovako na prvu. Neki unisteni DM koji su metnunti na stopera (Maskerano, Javi Martinez...)

Posted

Martinez bi se baš lepo uklopio u Arsenal(ovu bolnicu).

Posted

Pa eto ti, vidiš valjda i sam koliko je to minimalna razlika u klasi, ako je i ima.

Makar ja matića nikad nisam nešto više od "dobar igrač kad je u formi", mnogo mi je da ga pravimo sad na neku neviđenu svecku klasu.

Posted

Pa eto ti, vidiš valjda i sam koliko je to minimalna razlika u klasi, ako je i ima.

Makar ja matića nikad nisam nešto više od "dobar igrač kad je u formi", mnogo mi je da ga pravimo sad na neku neviđenu svecku klasu.

Da, bas je Elneni=Martinez ili Matic :lolol: .

Posted (edited)

Maliciozan si :fantom:

Elnenija upoređuj sa obi mikelom ako ti se upoređuje, za sad se ipak fokusirajmo na džaku i kokelana.

Na stranu što i egipćanin ima dosta potencijala, makar po ono malo što sam ga ja gledao.

A copi ti reče za martineza

Edited by Ruxin