July 4, 20159 yr Osim sto daje oko 20 golova po sezoni vec skoro 10 godina? Promasi tri sanse, pa da gol... Dovoljno mi je proslog finala da se setim, a nije mu jedini put Edited July 4, 20159 yr by Giggsy
July 4, 20159 yr Promasi tri sanse, pa da gol, a u reprezentaciji je jos gore. Statistika kaze da je medju najboljima u Evropi vec godinama kada se radi o procentu iskoriscenih sansi.
July 4, 20159 yr Ma, ja govorim o reprezentaciji. Gledao sam verovatno svaku utakmicu Argentine zadnjih ko zna koliko godina i jednostavno nemam poverenja u njega u ovakvim mecevima. Dace Bog da me razuveri veceras, ipak im je ne tako davno dao tri gola na jednoj utakmici :D
July 4, 20159 yr Mesi je ovo trebao ranije dati levo Iguainu, Laveci "ni sut ni centar sut" - a mogli su se prislaviti Sent from my iPhone using Tapatalk
July 4, 20159 yr Je li ozbiljna povreda? Pitam jer bi trebao doci kod nas.Liči da jeste. Uhvatio se za ložu. Mišić. Može da potraje pauza, ako je ozbiljno otišao mišić.
July 4, 20159 yr A što je vama toliko bitno da Arg uzme ne znaju ni oni koju titulu koje se niko neće sećati, umesto da Čili osvoji sad i ko zna kad
July 4, 20159 yr Mesi je ovo trebao ranije dati levo Iguainu, Laveci "ni sut ni centar sut" - a mogli su se prislaviti Messi uradio sve kako treba, savrsen pas u pravo vreme, ubacaj je bio problematican, Iguain verovatno mogao bolje, tj morao... Ali ocekivana reakcija u svakom slucaju. Edited July 4, 20159 yr by ducca
July 4, 20159 yr I dalje je ostalo dovoljno ugla da bude on target. Ray Hudson nepodnosljiv za slusanje, nesto najiritantnije sto sam cuo, jebeni bein sports.
July 4, 20159 yr Author A što je vama toliko bitno da Arg uzme ne znaju ni oni koju titulu koje se niko neće sećati, umesto da Čili osvoji sad i ko zna kad Ниси гледао Чиле.
July 4, 20159 yr Messi uradio sve kako treba, savrsen pas u pravo vreme, ubacaj je bio problematican, Iguain verovatno mogao bolje, tj morao... Ali ocekivana reakcija u svakom slucaju. Jedino da je Lavezi raspalio punom po golu, njegov pas uopste nije bio zicer Iguainu, naprotiv idealno za izvrtanje zgloba. Sent from my iPhone using Tapatalk