Giggsy Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) Osim sto daje oko 20 golova po sezoni vec skoro 10 godina? Promasi tri sanse, pa da gol... Dovoljno mi je proslog finala da se setim, a nije mu jedini put Edited July 4, 2015 by Giggsy
gervasius twinkleminkleson Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Promasi tri sanse, pa da gol, a u reprezentaciji je jos gore. Statistika kaze da je medju najboljima u Evropi vec godinama kada se radi o procentu iskoriscenih sansi.
Giggsy Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ma, ja govorim o reprezentaciji. Gledao sam verovatno svaku utakmicu Argentine zadnjih ko zna koliko godina i jednostavno nemam poverenja u njega u ovakvim mecevima. Dace Bog da me razuveri veceras, ipak im je ne tako davno dao tri gola na jednoj utakmici :D
Bogotac Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Jebeni Iguain,kosto Argentinu u Brazilu,sad opet,jebo te on i kad si ga ubacio.
John Coltrane Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Mesi je ovo trebao ranije dati levo Iguainu, Laveci "ni sut ni centar sut" - a mogli su se prislaviti Sent from my iPhone using Tapatalk
Jozef K. Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Je li ozbiljna povreda? Pitam jer bi trebao doci kod nas.Liči da jeste. Uhvatio se za ložu. Mišić. Može da potraje pauza, ako je ozbiljno otišao mišić.
levi Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 A što je vama toliko bitno da Arg uzme ne znaju ni oni koju titulu koje se niko neće sećati, umesto da Čili osvoji sad i ko zna kad
ducca Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) Mesi je ovo trebao ranije dati levo Iguainu, Laveci "ni sut ni centar sut" - a mogli su se prislaviti Messi uradio sve kako treba, savrsen pas u pravo vreme, ubacaj je bio problematican, Iguain verovatno mogao bolje, tj morao... Ali ocekivana reakcija u svakom slucaju. Edited July 4, 2015 by ducca
Gylfi Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 I dalje je ostalo dovoljno ugla da bude on target. Ray Hudson nepodnosljiv za slusanje, nesto najiritantnije sto sam cuo, jebeni bein sports.
porucnik vasic Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 A što je vama toliko bitno da Arg uzme ne znaju ni oni koju titulu koje se niko neće sećati, umesto da Čili osvoji sad i ko zna kad Ниси гледао Чиле.
John Coltrane Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Messi uradio sve kako treba, savrsen pas u pravo vreme, ubacaj je bio problematican, Iguain verovatno mogao bolje, tj morao... Ali ocekivana reakcija u svakom slucaju. Jedino da je Lavezi raspalio punom po golu, njegov pas uopste nije bio zicer Iguainu, naprotiv idealno za izvrtanje zgloba. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts