kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 pet, bez tog brazilca veznjaka kog planiraju da dovedu. mislim da se grbić i volkov računaju kao domaći slo x 2, bg x2, bra x1
gone fishing Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 ilić slo je na izlaznim vratima, bandalovski takođe ako ne stigne ponuda za vulićevića....
Kreator Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 nije bandalovski nego volkov kojem je istekao ugovor i najverovatnije ga ne produzava. ilic slo se prodaje zbog "debljine" ugovora. simovicu, koliko je siguran info oko dolaska abubakara? da li to znaci da odlazi i kojic?
kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 ne znam koliko je ozbiljno nemam insajdera :( navodno smo zagrizli, a valjda i slina može da mu završi pasoš
Dr Arslanagić Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Abubakar bi trebao da može da dobije državljanstvo, dugo je bio tu.
*edited by mod Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 koliko vi stranaca sada imate? Reportovani si zbog ksenofobije.
teacher Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Reportovani si zbog ksenofobije. Uzimaju mesto supertalentovanoj srpskoj deci... Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ted Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Imamo mi puno stranaca.....u smislu da im je strana igra koju igraju. Ja bih tu uveo ogranicenja, pasos nebitan ali moze max. 3 drveta u prvih 11.
twisted Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 ajde bre nikad niste zadovoljni, vidite da uprava napada LE
kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 (edited) ajde bre nikad niste zadovoljni, vidite da uprava napada proleće u LŠtananananananana Edited June 19, 2015 by kud u maglu Simoviću
Ted Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 koliko je siguran info oko dolaska abubakara? da li to znaci da odlazi i kojic? odlazak Koje ne bi trebao da bude uslovljen bilo čime. na žalost, dečko nema kvaliteta da bude ni rezerva rezerve u Partizanu. mislim da i ove godine ide oprobani recept, koji mi diže pritisak svakog leta, sa zadržavanjem nekih igrača dok traju evro kvalifikacije. čim se završe kvalifikacije, bojim se da ostajemo bez Živkovića i Šaponjića. bez ovog prvog možda ostanemo i odmah. ono što je dobro, za sada, jeste da u pripreme ulazimo sa popunjenim mestima u odbrani. to je retko bivalo, a nadam se da će tako i ostati. ono što nije dobro, to je da u pripreme idemo sa jednim napadačem (Koju ne računam sve i da ostane, Šaponju sam već prežalio). ono, napredak je golem jer je taj jedan Božinov a ne Kojić, ali generalno nije dobro, potrebna su još dva komada. al ne statisti u kukuruzu nego koji mogu da igraju....ono....da igraju na način koji ne podrazumeva duševne patnje gledalaca.
Kreator Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 (edited) Bilo bi idealno da dovedemo abubakara, obezbedimo pasos i uzmemo nekog novog saponjica iz omlad.pogona kao treceg napadaca. Dovedemo jos tog ofanzivnog veznog iz brazila i onda bi mogli da pevamo pesnu "nananana sad nam je mnogo lakse, manje nerviranjaaaa" Samo ne znam da li bi i ted bio zadovoljan ovim scenarijom? Mozda jos neka kupovina? Edited June 20, 2015 by BlackGeorge
Ted Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 vise bih voleo da vidim Stojiljkovica nego Abubakara, plus Ivanic da dodje, Saponjic da ostane, i da se nadje dobra zamena za Zivkovica. to bi onda bio pristojan tim.
theanswer Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 vise bih voleo da vidim Stojiljkovica nego Abubakara, plus Ivanic da dodje, Saponjic da ostane, i da se nadje dobra zamena za Zivkovica. to bi onda bio pristojan tim. ne bi ti ivanić markinjoš i trujić bili dobra zamena za živkovića?
Ted Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 trujuic ne, markinjosa ne znam a nije jos ni izvestan, ivanic bi trebao babovica da posalje na klupu. pusti snovi za ovo poslednje, znam.
Recommended Posts