casperbgd Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Prosto ga ubise splavovi pa je odigrao samo nesto preko 100 utakmica u Seriji A, a u Zvezdi bio jedan od kljucnih igraca. Da nije imao zajebane povrede daleko bi dogurao, ovako je imao respektabilnu karijeru koju bi taman lepo mogao da krunise ulaskom u LS sa Zvezdom. Naravno, postoji opasnost da nam se ponovi epizoda Lukovic, ali na znatno bezopasnijoj poziciji i uz bolje opcije na klupi.
Bright Billy Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 mozda ja nisam dobro obavesten, al bosko nije neka nocna ptica...
harper lee Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 mozda ja nisam dobro obavesten, al bosko nije neka nocna ptica... A i ti kao da si od juce na forumu.
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Uvek preferiram mlade i talentovane, ali bole ima smisla ako će da ide katai.
ljuba1 Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Nece se mozda ponoviti Lukovic ali zato Piksi Kovacevic i Deksa Milovanovic vrlo izvesno. Sto rece covek bolje neki Plavsic nego povratnici preko 30 godina. Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Malvo Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Meni Fibel ne izgleda brz, nego je dugonog, nesto kao Gaj. Nije da je najvaznije, ali da je brz, nije. A ne znam ni da li je dovoljno dobar ako planiraju da ga upare sa kapitenom.
CerdicLeboeff Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Ако га упаре са Карлеушом то би већ личило на нешто...
katamaran Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Kiwi potpisuje al na godinu dana http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-dovela-prvo-pojacanje-stoper-potpisuje-na-godinu-dana-video/136305
Nemanja Posrbica Posted May 24, 2016 Author Posted May 24, 2016 Teška posla da mi možemo da iskopamo nekog Plavšića u domaćoj ligi. Evropa nam je sve mlade igrače odnela u prethodna dva prelazna roka. Ima tu interesantnih igrača koji mogu da ubrzano napreduju, ali bi ih sigurno u tome usporilo klupiranje u Zvezdi. Doduše, ako dovoljno napreduju, sledećeg leta će već biti prekasno. Nisam za Boška Jankovića iz dva razloga. Prvi je taj što bi morali da mu damo ugovor kakav ima Luković, a pitanje je da li on to može da isporuči. Takođe, oslanjati se na njega kao neku zamenu za Kataija je neodgovorno, jer retko ko je njega gledao ove sezone, a silne povrede i manjak utakmica mogu da otupe oštricu igrača (vidi pod Luković). Kataija mora da menja kvalitetan strani fudbaler. Ne dopadaju mi se imena koja se provlače, a ni insistiranje na dovođenju veznog fudbalera koji treba da zameni Grujića. Ako nešto ne treba da diramo, to je vezni red. LeTallec, Donald, Ristić, Plavšić i Babunski, a očigledno i da računaju na Račića. Sasvim dovoljno za celu sezonu, pa čak i za igranje na tri fronta, jer niko tu nije ozbiljan kandidat za prodaju. Đurđević kao neko koga moramo da povratimo u život nije loša opcija, pogotovo ako se on ne smatra prvim špicem ili makar ne ove sezone, već rezervom. Tošić je nerealna opcija i pominjali su novinari par krilnih opcija koje mogu biti zanimljive, pogotovo onaj Kostarikanac iz Dnjepra. To je sve što mi se dopalo, a pominjalo se kroz novine.
Babu Bhatt Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 A da probamo Darka Lazovića na posudbu, u Genoi gotovo i ne igra, prikovan za klupu non stop.
MiddleClass Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Sumnjam da cemo dovesti Djurdjevica da igra fircih sa Orlandom i Sikimom. Ako dodju on i Jankovic to su zamjene za Huga i Kataia i to je to. Nema potrebe za gomilanjem igraca.
pantelia Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Izgleda da je potpisan onaj Dragancetov stoper, ugovor na godinu dana
MiddleClass Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Koga ujede Edson i balvana se boji! Zato je na godinu...
katamaran Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 A da probamo Darka Lazovića na posudbu, u Genoi gotovo i ne igra, prikovan za klupu non stop. Juce negde citam da bi ga Miha u Torino.
Recommended Posts