Jump to content

FK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

• Author

Nije pazarski brazilac los uopste, negovsu ga grobari makli pa sad kao nema kvalitet za zvezdu.

Ako, meni malo muka od tih pojčanja iz JSL. Svi ta pojačanja završe u najboljem slučaju za godinu-dve kao igrači u Azerbejdžanu.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:552070-Rajkovic-ceka-Belgiju-ili-Spaniju-Grujic-ne-odlazi

http://www.srbijadanas.com/clanak/preokret-olimpijakos-odustaje-zvezda-sve-bliza-kataiu-08-06-2015-4

Edited by Nemanja Posrbica

Najbolji naslov ikada" MOZE LI PIRLO DA ZAMENI CAVU DIMITRIJEVICA?"

Mozzartsport :Hail::lolol::Hail:

Edited by Milosh76

a kokeza izgleda kao da mu je vozac

meni izgleda obrnuto  :misko:

Vec 18.7. krece, to je bas brzo i odma na Vracaru\Karaburmi... Bice veseli

Vec 18.7. krece, to je bas brzo i odma na Vracaru\Karaburmi... Bice veseli

Brutalan raspored

Zato će u drugom kolu da nas serviraju kao glavno jelo Metalcu za povratak i premijeru na novom stadionu. I za to što će biti oštećeni u prvom kolu

• Author

Nema potrebe, Metalac će da odmara igrače u prvom kolu za drugo nakon teških priprema i teških nogu.

Da vam nije malo rano? :fantom:

Nema potrebe, Metalac će da odmara igrače u prvom kolu za drugo nakon teških priprema i teških nogu.

Za svaki slučaj. Igrao je i Novi Pazar  sa juniorima i bez izmena prvo kolo, pa za malo da ne izgube

• Author

Za svaki slučaj. Igrao je i Novi Pazar  sa juniorima i bez izmena prvo kolo, pa za malo da ne izgube

Samo preko golmana Metalca pregaženog mrtvog.

Vec 18.7. krece, to je bas brzo i odma na Vracaru\Karaburmi... 

brutala.

Dal je moglo teze gostovanje na startu? :cry:

jebote, pa nismo mi real da u prva dva kola dobijemo karaburmu i milanovac  :mad:

i to bez reflektora, znaci u sred dana, pa sparina, vrucina, teske noge, nezgodan protivnik u Evropi, misli okrenuti kvalifikacijama za LE... ko zna koji cemo izgovor smisliti do 18. jula.

Promenjeni reflektori na stadionu!

Guest
This topic is now closed to further replies.