Jump to content
IGNORED

Mad Max: Fury Road (2015)

reg

Recommended Posts

Posted

Charlize je tu kvalitet, izejdzirala je skoro ko Gilien Anderson, koncentrisani seks koji privlaci sve oko sebe.

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

34

• Hippie

17

• 3opge

13

• Sludge Factory

9

Posted

Kakva sad Gilien Anderson. Ta se afirmisala kod Chrisa Cartera u onoj gluposti od serije iz devedesetih, dok je Charlize Theron počinjala kod tvorca serije "Da, ministre", Woodyja Allena i Taylora Hackforda...

Posted

Just dropping names...

Sjajna zabava na ovom pdf.

Posted

Kakva sad Gilien Anderson. Ta se afirmisala kod Chrisa Cartera u onoj gluposti od serije iz devedesetih, dok je Charlize Theron počinjala kod tvorca serije "Da, ministre", Woodyja Allena i Taylora Hackforda...

ma ne bre, kakva crna istrorija, ja govorim o prezentu, mrtva trka koja je bolja koka.

Posted

Brate miili, ako su one koke, ja sam narkoman...

Posted

šarliz je za tri kooplja bolja riba

Posted

Naravno, oko Gilien Anderson sam bio politički korektan. Šalim se...

Najbolje sad da svodimo glumice na to kako izgledaju i da se ganjamo kome se u čemu više sviđa koja...

Posted (edited)

@boshko

brate ali Gilien ima onu opaku ladnocu sto ti se odma popne uz kicmu i pogadja centar za rajcung u amigdali 

Edited by 3opge
Posted

Ma, tu opaku ladnoću mogu da ti obezbede i mentol bombone...

Posted (edited)

@boshko

brate ali Gilien ima onu opaku ladnocu sto ti se odma popne uz kicmu i pogadja centar za rajcung u amigdali 

ovo si prepisao od one babe iz filma :fantom:

Edited by garcia
Posted

ovo si prepisao od one babe iz filma :fantom:

kakva baba, ja to mogu da prepoznam i u telecoj glavi u skembetu.

Posted

Gledah sinoc u 3d (zasto??????)

Umobolan film, bez ikakve price s suludom trkom kroz pustinju.

Ah, bar mi je drustvo u bijoskopu bilo zabavno. Jebo ti 'vaki film...

Posted

Gledah sinoc u 3d (zasto??????)

Umobolan film, bez ikakve price s suludom trkom kroz pustinju.

Zato!!!!!! Još jedan nemač pojma :P

• 2 weeks later...
Posted

palo mi na pamet dok sam gledao novog a nemam vremena da se podsecam starog Maksa...ako se dobro secam, njemu je dete poginulo a zena prezivela? i nije se posle pojavljivala u druga dva dela? mislim, pokusah da povezem da li imaju nekog smisla ove Maksove vizije i ona devojcica 

Posted

@boshko

Ja mislim kad bi je video uživo sa njenih 113cm visine na štiklama od 112cm da bi te motivisala koliko i Angela Merkel u kupaćem. 

Msm, riba je, nije da nije, ali više zato što je Skali a manje zato što je riba.  :nobles: