3opge Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Charlize je tu kvalitet, izejdzirala je skoro ko Gilien Anderson, koncentrisani seks koji privlaci sve oko sebe.
Ajant23 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Kakva sad Gilien Anderson. Ta se afirmisala kod Chrisa Cartera u onoj gluposti od serije iz devedesetih, dok je Charlize Theron počinjala kod tvorca serije "Da, ministre", Woodyja Allena i Taylora Hackforda...
3opge Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Kakva sad Gilien Anderson. Ta se afirmisala kod Chrisa Cartera u onoj gluposti od serije iz devedesetih, dok je Charlize Theron počinjala kod tvorca serije "Da, ministre", Woodyja Allena i Taylora Hackforda... ma ne bre, kakva crna istrorija, ja govorim o prezentu, mrtva trka koja je bolja koka.
Ajant23 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Naravno, oko Gilien Anderson sam bio politički korektan. Šalim se... Najbolje sad da svodimo glumice na to kako izgledaju i da se ganjamo kome se u čemu više sviđa koja...
3opge Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 (edited) @boshko brate ali Gilien ima onu opaku ladnocu sto ti se odma popne uz kicmu i pogadja centar za rajcung u amigdali Edited June 23, 2015 by 3opge
Ajant23 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ma, tu opaku ladnoću mogu da ti obezbede i mentol bombone...
garcia Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 (edited) @boshko brate ali Gilien ima onu opaku ladnocu sto ti se odma popne uz kicmu i pogadja centar za rajcung u amigdali ovo si prepisao od one babe iz filma Edited June 24, 2015 by garcia
3opge Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 ovo si prepisao od one babe iz filma kakva baba, ja to mogu da prepoznam i u telecoj glavi u skembetu.
Њујоркер Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Gledah sinoc u 3d (zasto??????) Umobolan film, bez ikakve price s suludom trkom kroz pustinju. Ah, bar mi je drustvo u bijoskopu bilo zabavno. Jebo ti 'vaki film...
batticuore Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Gledah sinoc u 3d (zasto??????) Umobolan film, bez ikakve price s suludom trkom kroz pustinju. Zato!!!!!! Još jedan nemač pojma :P
Kubrick Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 palo mi na pamet dok sam gledao novog a nemam vremena da se podsecam starog Maksa...ako se dobro secam, njemu je dete poginulo a zena prezivela? i nije se posle pojavljivala u druga dva dela? mislim, pokusah da povezem da li imaju nekog smisla ove Maksove vizije i ona devojcica
Mil@n Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 @boshko brate ali Gilien ima onu opaku ladnocu sto ti se odma popne uz kicmu i pogadja centar za rajcung u amigdali Ja mislim kad bi je video uživo sa njenih 113cm visine na štiklama od 112cm da bi te motivisala koliko i Angela Merkel u kupaćem. Msm, riba je, nije da nije, ali više zato što je Skali a manje zato što je riba.
Recommended Posts