Prospero Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Naravno da su Chiefsi glupavo izgubili kad su ova dvojica na SK dosadno hype-ovala Jamaal-a Charles-a celu utakmicu, čak i kod najobičnijih 3yds trčanja. -_-
radisa Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Jel ova dva retarda znaju pravila, uopšte?
radisa Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Uce, ima vremena... Ma daj, ovo je bilo osnovno, čovek kolenom dotakne zemlju i otkrtlja se u aut, a oni gledaju kojom je nogom gde stao, i zaključe da nije dobar pas jer nije sa obe noge dotakao teren pre auta... I mislim da i nisu skontali gde greše, ni posle objašnjenja sudije...
SleeperSleep Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 fenomenalno, fantasticno, neverovatno... pokenjam se ja na sport klub.
Prospero Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Svi me strimovi drndaju, seckaju bez prestanka pa moram da gledam SK :(
radisa Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Svi me strimovi drndaju, seckaju bez prestanka pa moram da gledam SK :( Ja sam isključio ton :( Trudio sam se, ne ide...
nenad Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 likovi se samo dernjaju. drugo poluvreme ce biti sasvim drugacije, tome pauza i sluzi. :D
stoutspectacledbold-head Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Koliko su samo bezlicni Lajonsi, a svejedno su na svega TD zaostatka.Megatron nevidljiv.Zali Bobe Goldena Tejta ( premda jeste usr'o pri situaciji za lagani skor, okliznu se nicim izazvano pred EZ linijom ). Sota ( mi vazda ) simpa ( osim kada je bacao Met Kasel ).Tedika vrlo pristojan, po jedan baceni i istrcani TD, te vrhunsko cupanje u sitaciji vec vidjenoga seka gde uposljava AP-a za vise-desetno-jardno trcanje mu. Nego, izgleda sa se igra epski na Soldzeru, ima da broje do tisuce. :D
Strahan Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Taman kad pomislis da su ispucali sve gluposti, Giantsi prirede nesto novo
Prospero Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 40:32 za Patse + statistika ne izgleda tako šugavo koliko su Billsi zapravo bili šugavi, DL & OL pogotovo. + Aaron Williams ima povredu vrata i u ambulantnim kolima je odvežen s terena. :(
Apollo Creed Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Vazdusna zamisljena linija...da li postoji mogucnost da se ubaci crvena zastavica...ovo je sigurno TD...ipak ne...
ducca Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Da li RIZIKOVATI na 11 sekundi do kraja poluvremena i ici na TD u red zoni (sa tajm autom viska) ili ici odmah na FG - Jurisevic ne bi smeo da rizikuje i isao bi na sut Romo potom 2 puta baci pas i ostane im dovoljno za sut.
Bogotac Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Koji je on debil,valjda nece on raditi GB-Sijetl
Recommended Posts