zoki Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 giantsi lmao Tačno na kraju sam se probudio ali me mrzelo da ustajem do druge sobe pa sam ispratio preko telefona.. Zašto pobogu, nisu išli na 4&1 nego su pucali jebeni FG?! Na stranu to što bi Jennings tada imao 2 TD-a i ja bio bliži pobedi #fantasy
Zizou Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Jbg i pored onog smesnog PI kojim je sudija poklonio prvi TD Dalasu ovo su Dzajantsi morali da dobiju. To sto nisu isli na 4. pokusaj nije presudilo ali sto 3. nisu trcali ih je ubilo na kraju.
Apollo Creed Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 nemoj da padaš... makar ti u fantaziju ide dobro...
teacher Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 nemoj da padaš... makar ti u fantaziju ide dobro... što je najgore, pobediću u tom cripple fightu između rosa i mene... ali kakav je to pass rush bio od strane giantsa - neviđen pass rush.
Strahan Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 teško ću se oporaviti od ovoga Just spoke with Giants RB Rashad Jennings, who confirms that he was told in the huddle before first and second down, "Rashad, don't score."
theanswer Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Just spoke with Giants RB Rashad Jennings, who confirms that he was told in the huddle before first and second down, "Rashad, don't score." Ček pa bilo je 3 razlike? Nije bilo nerešeno. Koja je logika da ne postigne TD i odvede meč u 2 possesion game?
teacher Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Ma nešto je istripovao Rashad. Prvo, niko s njim nije ni pričao. Pričaju OC i MVP. Eventualno mu je neko rekao da ne ispusti loptu. Sent from my iPad using Tapatalk
Strahan Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Ček pa bilo je 3 razlike? Nije bilo nerešeno. Koja je logika da ne postigne TD i odvede meč u 2 possesion game? Ko zna sta je stvarno bilo, valjda se Eli nesto zabrojao oko TO izmedju ostalog... Nemam volju da citam njihova objasnjenja posle onakvog poraza.
Grandilof Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 "I told (Rashad) not to score ... I thought we were on the same page, to try to get as close as possible, but not get into the end zone. I was wrong with that." Manning said. "I've got to do a better job understanding that if they're not wide open ... that I got to take a sack. I have to be smarter in that scenario." Ali tek moji kreteni sinoc u Atlanti, sve po starom.
Nikola77 Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Jurisevic vec u prvoj cetvrtini poslao pejtona u penziju, ali ovaj se srecno (za sada) izvukao sa dva tacdauna do kraja poluvremena.
teacher Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 JPP-eva desna šaka :( treba prikazivati klincima u sklopu edukacije o petardama pod nazivom: kako sebi da ne upropastite život.
Recommended Posts