ackonish Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Osvojiti bod protiv ekipe koja je demorilala Rad, ekipe koja je jednao d najorganizovanijih u zemlji, samo nekoliko dana posle najave protesta i govorenju o teškim uslovima u kojima rade. To je veliki uspeh. BRAVO
Матрикс Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Izgleda cu menjam ipak profilnu sliku Откада сам ти ја то рек'о... Арива, арива... Osvojiti bod protiv ekipe koja je demorilala Rad, ekipe koja je jednao d najorganizovanijih u zemlji, samo nekoliko dana posle najave protesta i govorenju o teškim uslovima u kojima rade. To je veliki uspeh. BRAVO Тако је Ацко! Браво за момке! Огроман бод! А можда им намерно нису давали плату, да их мотивишу. :P Шалу на страну, надам се да ће се и та фрка решити што пре. Заиста не одговарамо Чуки. Диван резултат стварно.
Dali_man Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Ubice “velikih“: Marjanović presudio svojima, Nišlije posle Zvezde i Partizana odolele i Čuki http://www.mozzartsport.com/vesti/ubice-velikih-marjanovic-presudio-svojima-nislije-posle-zvezde-i-partizana-odolele-i-cuki/103242
Матрикс Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Бранко Пауљевић проглашен за играча месеца (марта, ваљда) у свом новом клубу. http://www.pmfc.hu/hir/branko-pauljevic-volt-a-legjobb
Constantin Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Pa iskreno, ni ja ne bih više ukalkulisao kvote. Podigao bi ovu za X na 5,00 ...... i uplatio bar jednu crvenu... ;) na XI....? ;)
Constantin Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Па где је тикет? E sledeći put naplaćujem saveti...????
hoffnung Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 I jos jedno zapazanje... :D Ovde nama ono dugmence za like ??? kao sto su vam rekli do sad, nema. ali ima alternativa, to je da se rucno upise +1 ispod posta. ili citiras, pa udaris +1, to je 'like' + pogledajte takodje i vas 'settings manager' my settings/profile settings/profile information. tu imate mali, prazan prostor 'member title' tu mozete da napisete sta god hocete, kao sto sam ja npr napisao: "symphony orchestra" iznad image avatara. :)
aram Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 hoffnung, ne lozi ljude, ne moze to sa malim brojem postova...
Rumpelstiltskin Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Trpnemo u jos jednom el klasiku komsije u sledecem kolu i laganica do najboljeg plasmana do sada u 14/15 sezoni ;)
hoffnung Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 hoffnung, ne lozi ljude, ne moze to sa malim brojem postova... jel si siguran za to, ako je tako kao sto kazes, stvarno nisam znao. koliko se ja secam [mozda se nesto u medjuvremenu promenilo] mogao sam to jos na pocetku da uradim.
radisa Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 jel si siguran za to, ako je tako kao sto kazes, stvarno nisam znao. koliko se ja secam [mozda se nesto u medjuvremenu promenilo] mogao sam to jos na pocetku da uradim.500 postova...
Recommended Posts