Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2014/15

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Kraj 1:1.  Sampinjoni!!!  :thumbup:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

251

• Rumpelstiltskin

194

• Dali_man

160

• Матрикс

154

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Osvojiti bod protiv ekipe koja je demorilala Rad, ekipe koja je jednao d najorganizovanijih u zemlji, samo nekoliko dana posle najave protesta i govorenju o teškim uslovima u kojima rade. To je veliki uspeh. BRAVO 

Posted

Ajd sad jagodinci jos jedan komad.

Posted

Izgleda cu menjam ipak profilnu sliku  :lol:

Откада сам ти ја то рек'о... :lol:

Speedy_G_P.jpg

Арива, арива... :thumbup:

Osvojiti bod protiv ekipe koja je demorilala Rad, ekipe koja je jednao d najorganizovanijih u zemlji, samo nekoliko dana posle najave protesta i govorenju o teškim uslovima u kojima rade. To je veliki uspeh. BRAVO 

Тако је Ацко!

Браво за момке! Огроман бод! А можда им намерно нису давали плату, да их мотивишу. :P Шалу на страну, надам се да ће се и та фрка решити што пре. Заиста не одговарамо Чуки. Диван резултат стварно.

Posted

Pa iskreno, ni ja ne bih više ukalkulisao kvote. Podigao bi ovu za X na 5,00 ...... i uplatio bar jednu crvenu... ;) na X

I....? ;)
Posted

I....? ;)

Па где је тикет? :s_d:

Posted

Па где је тикет? :s_d:

E sledeći put naplaćujem saveti...????
Posted

I jos jedno zapazanje... :D

Ovde nama ono dugmence za like ???

kao sto su vam rekli do sad, nema. ali ima alternativa, to je da se rucno upise +1 ispod posta. ili citiras, pa udaris +1, to je 'like'

+

pogledajte takodje i vas 'settings manager'

my settings/profile settings/profile information. tu imate mali, prazan prostor 'member title' tu mozete da napisete sta god hocete, kao sto sam ja npr napisao: "symphony orchestra" iznad image avatara. :)

Posted

Djurickovic uzeo chuku  :0.6:

Posted

hoffnung, ne lozi ljude, ne moze to sa malim brojem postova...

Posted

Trpnemo u jos jednom el klasiku komsije u sledecem kolu i laganica do najboljeg plasmana do sada u 14/15 sezoni  ;)

Posted

hoffnung, ne lozi ljude, ne moze to sa malim brojem postova...

jel si siguran za to, ako je tako kao sto kazes, stvarno nisam znao. koliko se ja secam [mozda se nesto u medjuvremenu promenilo] mogao sam to jos na pocetku da uradim.

Posted

jel si siguran za to, ako je tako kao sto kazes, stvarno nisam znao. koliko se ja secam [mozda se nesto u medjuvremenu promenilo] mogao sam to jos na pocetku da uradim.

500 postova...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...