Mil@n Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Rik Smits trojkas? Bio je sjajan sa poludistance, ali da je cepao trojke, ne sećam se.
pantelia Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Ja cestitam Oksiju i Panteliji i Viniju. -_- Hvala Mau! Ne mogu da gledam prve dve utakmice finala
radisa Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 holandska zirafa nije suto trojke Nije, on je šutao tu malo dalje od bacanja, ali i to je bilo dovoljno da se razvuku odbrane... Trojke su iz tog nekog vremena šutirali Laimbeer i Manute Bol (dobro, on je puno šutirao, ali mu je procenat bio ispod 30%, i to poprilično)...
Lezilebovich Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Meni se mota Sem Perkins kao centar koji gotivi da pripali trojku, sad moram malo da guglam da vidim da li sam u pravu
theanswer Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Mislim da je safe to say da postoji centri koji šutiraju trojke.
Mil@n Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Meni se mota Sem Perkins kao centar koji gotivi da pripali trojku, sad moram malo da guglam da vidim da li sam u pravu Sipao je on samo tako, imao je carski šut levicom, samo je pre bio neka četvorka, nije igrao centra, ako se dobro sećam.
Segundo Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Neša Ilić u glavu pogođen "unučetom". Domaćinski, nema šta. [emoji1] Da skrenemo pažnju sa udaraca, prozivki i svih ostalih tenzija, sada videh snimak izlaska Mitrovića i Kalinića sa terena... iako su preventivno držali peškir preko glave, dobili su lep aplauz.
Ryan Franco Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 sve u svemu, obe publike su imale svoje niske momente. voleo bih da se javi forumaš koji je tvrdio da postoji razlika pošto mi se čini da sam pročitao nešto tako.
Recommended Posts