malkin Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Uvijek se iznenadim koliko je bolestan i pokvaren. Premda je u pravu sto se tice navijaca, skandalozno je da Zvezda dovodi navijace na klupu ili u hodnik... +1
Mil@n Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Pitanje: da li ste platili danak lošem početku sezone i kako komentarišete večerašnje suđenje Mislim da suđenje nije odlučilo pobednika. Uvek gledamo u kontekstu prethodnog suđenja, i ne možemo da budemo zadovoljni suđenjem ukupno, ali večeras sudije nisu imale nameru da odlučuju utakmicu. NMmislim da na mw nije bio faul za 3, ni Milosav. četvrta, ali nisam video tendenciju. A mi smi u okolnostima uradili maksimum. Pa se opet posebno upućujem državi na pomoći Partizanu.
Mil@n Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Sa obzirom da niste obezvedili EL, kako misliš da može da se izdrži ostatak domaćeg prvenstva i svega što se dešavalo... Milosavljević: Mora da se izdrži, tu smo do kraja, svaki trofej je važan. Jeste bio težak poraz ali oporavićemo se od toga.
djuras Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ovi novinari ne znaju ni da razgovetno da postave pitanje , sve neki mutavi. mene je uvek zanimalo ko je onaj matori sto postavlja pitanja na svakoj kzs...a zvuci kao da je upravo izasao iz kafane gde je stuko litar vinjaka :D
Cane Vukic Prebranac Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Pa se opet posebno upućujem "zahvaljujem" državi na pomoći Partizanu.
John Coltrane Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 "Prišao mi je s leđa i proderao se na uvo glabaj k. " Sent from my iPhone using Tapatalk
Lezilebovich Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 pored kazne za DV-a, ne bi bilo loše ni videti kako se ti navijači nalaze u delu koji je rezervisan za zvanična lica i ko im daje akeditacije.
MiddleClass Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Vala ako je udario vodju navijaca, nije mi zao ni malo...
Recommended Posts