Musky Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 DR...jes da mene niste pitali, ali ja bi Budućnost. Svaka čast.
Timmy Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Nemoj da žurimo sa osudama DV-a. Ako se tamo našao neki jebeni vođa i nešto ga drkao i provocirao, drago mi je ako je dopio po pizdi. Kažem ako, zato najbolje sačekati neke pipavije informacije. Pa osudili su svi na osnovi nicega, a mene ismejali kad sam napisao sta sam video
harper lee Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Radonjic je najveci gospodin koji je sedeo na nasoj klupi otkad ja pamtim.
Timmy Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Gospodin je zavrsio KZS kako dolikuje pravom sportisti i dzentlmenu Hvalio i igrace Partizana i atmosferu, svaka cast! +1
Frank Pembleton Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 +1. Carska KZŠ Radonje i Kalinića. Nadam se da ostaje kako god se sezona zavrsi...
Mil@n Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 (edited) Vodja ili ne na snimku se vidi da lik mirno prica telefonom. Možda je pričao "evo me pored ovog debelog šupka, kog smo upravo naguzili".. :) Šalim se naravno, ali stvarno, ko zna šta je bilo. Nije im lako sada i jako mi je drago što sve ovo posle tekme između igrača prolazi super, što naši hvale atmosferu i protivnike.. Tako treba da bude. Edited April 19, 2015 by Glas RazumaN
Milosh76 Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Koji su termini finalne serije, zna li neko?Sledeci vikend prva utakmica u BG. Verovatno ce Derbi u fudbalu da pomere za nedelju zbog finala
Mil@n Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Vujoševići: Moram dak ažem daj e ekipa koju vodim igrala jako pošteo i dala maksimum. Tim ima limite. Protiv tima koji ima kvalitet i klupu kao czv, ti limiti se u seriji vide.
Lezilebovich Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 danas je sve bilo regularno, 'ajmo da se vratimo na onu od juče
Mil@n Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Čestitam zvezdi na plasmanu u finale i hteo bih da se zahvalim državi na velikoj pomoći koju je Partizan imao u svim sgmentima. Kada pričaom o seriji moram da kažem da sam spremajući se sa timom gledao utakmicu od juče koja je bila rpesudna i da se stvarno potvrdilo skandalozno suđenje jedino niusam bio u pravu što sam isključio javora /ako je tako/. Simultano prenosim :D
elementary Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Dobro je , zabrinuo sam se da će da iskulira .
Recommended Posts