Guuundogan Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 14 hours ago, francuski sobar said: ovo je bio test fine motorike i osećaja za džojstik a dekatlon smo zvali drkatlon Uuu podseti me koliko sam igrao Deluxe Ski Jumping
Tsai Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 10 hours ago, I*m with the pilots said: Ja sam igrala Princa i Supaplex na 286 Na ovo sam skoro naletela, bas kul: jaooo supaplex... mislim da sam nekoliko tastatura slomio na njemu https://supaplex.fandom.com/wiki/Level_list Crazy Harry i Phil's first se secam da sam pizdeo bas 1
copkillah Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 9 minutes ago, Tsai said: jaooo supaplex... mislim da sam nekoliko tastatura slomio na njemu https://supaplex.fandom.com/wiki/Level_list Crazy Harry i Phil's first se secam da sam pizdeo bas a jesi li igrao Heroes III? 1
Tsai Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 Igram i dalje Btw, ovo mi je omiljena igrica svih vremena
goofs Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 Jedna od prvih igara koje sam bas posteno igrao je ova sa zimske olimpijade, kod drugara na PCju, crno-beli ekran. Susretao sam se sa igrama i pre toga, tu i tamo neka Amiga, Princ, ali sve usputno i sporadicno. Ovo smo cepali ko blesavi, a odlicna je igra bila, 7-8 disciplina je pokriveno, moglo je vise igraca da igra, top. 3
Zli Gli Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 Ima i letnja olimpijada od mislim iste firme, ne znam na koju od te dve igre sam potrosio vise sati. Prejake obe.
goofs Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 Da, da, letnju smo izvalili tek godinama kasnije, ali nismo puno igrali, tad se vec pikao Warcraft kec, Wolf/Doom i majka svih fudbalskih menadzera
Radoye Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 43 minutes ago, goofs said: majka svih fudbalskih menadzera 1 1
bags Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 3 hours ago, goofs said: Jedna od prvih igara koje sam bas posteno igrao je ova sa zimske olimpijade, kod drugara na PCju, crno-beli ekran. Susretao sam se sa igrama i pre toga, tu i tamo neka Amiga, Princ, ali sve usputno i sporadicno. Ovo smo cepali ko blesavi, a odlicna je igra bila, 7-8 disciplina je pokriveno, moglo je vise igraca da igra, top. Svaka cast za ovo. Ja sam totalno zaboravio a gulilo se do besvesti.
bags Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 Jednom smo imali neku havariju na kompu i sve igre su bile nestale a dobili smo samo ovo sranje. 1
Avatar Posted January 6 Posted January 6 Malo bragging rights. Iskritikovao me je što sam igrao Doom kad sam imao 12 godina, kaže nije baš bila namenjena deci 1
goofs Posted January 18 Posted January 18 Žena mi uzela ovo na poklon, frapiran sam koliko je dobro. Gameboy-like konzolica koja u sebi ima emulatore za Segu, Nintendo, MAME, Gejmboj i još brda nekih međuverzija. Igram sad Super Mario 3, posle ću originalnog Sonika i Donkey Konga. Dođe sa preko 20,000 igrica, a ima i veliki komjuniti na Redditu gde može da se dobavi još ROMova. I što je nejjača stvar - ima save game (ili bolje reći save state) tako da stare Nintendo igrice recimo nisu više besomučni ubica vremena. 1 2
foto Posted January 18 Posted January 18 (edited) On 20. 12. 2023. at 23:49, igoraki said: neko pomenu dekatlon iliti drkaton mnogo poznatiji kao ubica dzojstika. Edited January 18 by foto
foto Posted January 18 Posted January 18 On 20. 12. 2023. at 23:49, igoraki said: Pa posle prešao na Spectrum mislim da je svako sa zx spectrumom kao prvim racunarom prvo ucitao breaktrough pa onda nastavio sa igrama, koje su nam jos urezane u mozak. jbg, ta kaZeta isla uz komp, pa aj da vidimo sta ima. igre, 8 bita, jedan piksel greske i cao, zdrao. mrtva si kokosko. za neka skakanja si morao da namestis junaka na bukvalno jedan piksel koji je pravio razliku izmedju uspeha ili propasti. hvala hakerima na POKEovima i sto su nam smanjili frustracije i ulepsali detinjstvo. 2
foto Posted January 18 Posted January 18 (edited) @goofs aj napisi neke utiske kada ga izgustiras malo bolje. ako tu moze da se nabije MAME i jos ponesto bez mnogo hakliranja deluje super stvarcica za nas starije i nostalgicne. Edited January 18 by foto
Recommended Posts