Jeremija Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Jel' Paradise Cafe bio popularan kod nas? Pitam zato što sam poznavao dosta vlasnika Spektruma, a ne sećam se da ga je iko imao. Od tih avantura, sećam se da su kultne bile domaće, tipa XIV gimnazija... samo sto sam ja ovo igrao u nijansama sive na cudu tog doba - laptopu sa crnobelim LCD ekranom - zavideo sam drugaru koji je to igrao u boji na svojoj SEGA konzoli Igrao na automatima, bio sam dosta razočaran verzijom za Mega Drive, koji je meni i sam bio veliko razočarenje, pogotovo po pitanju boja (64/512, ako se dobro sećam), i bio je dosta inferioran na odnosu na Seginu arkadnu mašinu System 16 iz sredine osamdesetih.
ToniAdams Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 ja sam uvek biro ribu, nisam gei da biram snagatora ili kepeca
Svarog Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 jos malo prastarih sportskih... za Sega Mega drive, prokleto je zarazna i brza, iako se igralo na "promene" :D sa PC-a (ako moze da se svrsta pod sport):
Jeremija Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 ja sam uvek biro ribu, nisam gei da biram snagatora ili kepeca Uvek birao snagatora, cenio sam da su riba i patuljak previše "slabi". Posle (ranih devedesetih) je Capcom imao slične igre, ali sa većim akcentom na magiju, e tu sam već bio dovoljno pametan da ne uzimam snagatora.
Jeremija Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 (edited) jos malo prastarih sportskih... za Sega Mega drive, prokleto je zarazna i brza, iako se igralo na "promene" :D Nisam nikad igrao ovu odbojku za Mega Drive, ali mogu da pretpostavim da je izvrsna pošto je developer Video Systems, kreator moje omiljene odbojke ikada - Power Spike na automatima. Čekaj malo, sad vidim da je to ista igra, samo za Mega Drive... Edited February 20, 2017 by Jeremija
vathra Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Jel' Paradise Cafe bio popularan kod nas? Pitam zato što sam poznavao dosta vlasnika Spektruma, a ne sećam se da ga je iko imao. Od tih avantura, sećam se da su kultne bile domaće, tipa XIV gimnazija... Био је само за оне са истанчаним укусом
vathra Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Иначе сам до скоро знао да опалим по коју партију Warlords II. Као и Galactic (она ДОС игра у текстуалном моду, освајање планета). Обе и даље нису лоше, са логичке стране наравно.
Svarog Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nisam nikad igrao ovu odbojku za Mega Drive, ali mogu da pretpostavim da je izvrsna pošto je developer Video Systems, kreator moje omiljene odbojke ikada - Power Spike na automatima. Čekaj malo, sad vidim da je to ista igra, samo za Mega Drive... Ista je stvar :D Ja sam prvo naleteo na ovu igru na Segi kada smo je iznajmili burazer i ja za vikend (to je tad bila vrh stvar za one koji nisu imali para za samu Segu/SNES) i uzeli par romova đuture, na jednom od njih je bilo tri igre od kojih jedna baš ova. Na kraju smo ceo vikend proveli skoro samo odbojku igrajući. Par godina kasnije sam Power Spike nabavio za neki od Mame emulatora. Inače, Power Spike ima i nastavak u kojem možeš da biraš i neke robote i još kojekakve gluposti :D
bigvlada Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 samo sto sam ja ovo igrao u nijansama sive na cudu tog doba - laptopu sa crnobelim LCD ekranom - zavideo sam drugaru koji je to igrao u boji na svojoj SEGA konzoli Ja sam se sa Zlatnom Sekiromtm susreo na automatu u VB. Posle godina igranja spektrumovih avantura,strategija i platformi, Golden Axe je izgledao kao svemirski brod. :D
Svarog Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 prve 2 ljubavi na automatima... :ziga: inače, u obe fliperane u koje sam kao klinac odlazio je bio po lokalni ubica u Steet Fighter-u kojima niko ništa nije mogao, a dolazi su tipovi samo da bi igrali protiv njih. al nešto se ne sećam da sam čuo da su ikad igrali jedan protiv drugog :D
francuski sobar Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 fliperane Sa nostalgijom se sećamo ovih starih igara i rado im se vraćamo ali Invajdersi i cela ta mikroarkadna revolucija bacila je u preko noći u staro gvožđe sjajne elktromehaničke i elektrooptičke igre iz ranih sedamdesetih i ranije. Proveo sam jedno leto na pucaćkoj mašini sličnoj ovoj samo je bio mitraljez i neki avioni dvokrilci, ne mogu naći na netu..znači nema krzavih piksela na ekranu nego realna scenografija, sjajan zvuk i atmosfera. Mislim da je kod bioskapa Partizan negde 1979-80 bila neka Star Wars analogna mašina e da i stona košarka :)
Jeremija Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 (edited) Sa nostalgijom se sećamo ovih starih igara i rado im se vraćamo ali Invajdersi i cela ta mikroarkadna revolucija bacila je u preko noći u staro gvožđe sjajne elktromehaničke i elektrooptičke igre iz ranih sedamdesetih i ranije. Proveo sam jedno leto na pucaćkoj mašini sličnoj ovoj samo je bio mitraljez i neki avioni dvokrilci, ne mogu naći na netu..znači nema krzavih piksela na ekranu nego realna scenografija, sjajan zvuk i atmosfera. Ovog se i ja sećam, bio je svojevremeno na sajmu, rane osamdesete su u pitanju, ili prva ili druga. Edited February 21, 2017 by Jeremija
ToniAdams Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 secam se avioncica, meni je to u tom momentu bilo nesto najbolje na svetu
Recommended Posts