Miljenko Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Ne moraju sve HR bas danas da udare. Neka rasporede malo. -_-
stoutspectacledbold-head Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Konjoslav menja sada Sercera kada ja ovaj popio 3R homer, a imao je bas fin mec do tog trenutka.Koji ga je krasni uopse slao u 8. ining.
Miljenko Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 To je jos jedan dokaz, da trebas imati i "osecaj" za vodjenje tima. Trebao je izvuci Scherzera pre Stantona, svasta.
stoutspectacledbold-head Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Odahnulo se kada je Storen upuc'o Stantona ( slajderima ) za 2. out. Usprkos Metu Vilijamsu i njegovome osecaju za filing, nije se uspelo izgubiti, makar danas ne.
stoutspectacledbold-head Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Sto je dzaba ( besplatan prenos sa sajta lige ), jelte... Sedam zgoditaka ( cak ) i dve uzastopne, a identicne (!), vrhunske defanzivne reakcije Dozera u polju.Kisa lije, no dok se usled toga mec ne prekida, meni ne smeta.Ja sam u kuci.
stoutspectacledbold-head Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Skroz uobicajeno trosatno smaranje i vazda je tako kada igra 'Sota.Bilo bi jos i zivopisnije da nije bilo run-ova koliko je bilo, jelte.
Prospero Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Kako je Kluber efektno usrao 1. inning protiv Royalsa, dovoljno za poraz... via TT
stoutspectacledbold-head Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Prvi hit u Detroitu danas i homer! :0.6:
stoutspectacledbold-head Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 (edited) Prvo bacanje u Detroitu danas i homer! :0.6: U medjuvremenu, vec je duplo prednost - preko Kejna. edit: Morao sam ispraviti se jezicki, jelte. Edited May 9, 2015 by stoutspectacledbold-head
Miljenko Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Kako kenja Royalse, neverovatno. Morace i oni valjda uci u losu ofanzivnu seriju.
stoutspectacledbold-head Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Odlican mec i brutalni Kanzas.Gatri profi, Kabrera 0/4.Rojalse, moze se ispostaviti, jebe sto su toliko dobri u najranijem delu sezone, a vadi ih cinjenica da su toliko dobri bez obzira sto su, u citavoj ligi, najbolji kada je rec o broju igraca koji su im, u nekom trenutku, visili na inactive list u dosadasnjem toku sezone.
Miljenko Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Imaju dobre igrace na svakoj poziciji, no ne znam da li je to dovoljno za playoff. -_-
Miljenko Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Za mene je bio odlican do sada. Mozda si ti odmah ocekivao da decko izlupa HR u seriji, no malo prilagodjavanja, mu je ipak trebalo. Lepo je videti da Cubsi igraju bolje. Jos da Cardinalsi ne dobijaju u seriji(narocito ne ove moje, meh).
Recommended Posts