Miljenko Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Ne moraju sve HR bas danas da udare. Neka rasporede malo. -_- Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Konjoslav menja sada Sercera kada ja ovaj popio 3R homer, a imao je bas fin mec do tog trenutka.Koji ga je krasni uopse slao u 8. ining. Link to comment
Miljenko Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 To je jos jedan dokaz, da trebas imati i "osecaj" za vodjenje tima. Trebao je izvuci Scherzera pre Stantona, svasta. Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Odahnulo se kada je Storen upuc'o Stantona ( slajderima ) za 2. out. Usprkos Metu Vilijamsu i njegovome osecaju za filing, nije se uspelo izgubiti, makar danas ne. Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Sto je dzaba ( besplatan prenos sa sajta lige ), jelte... Sedam zgoditaka ( cak ) i dve uzastopne, a identicne (!), vrhunske defanzivne reakcije Dozera u polju.Kisa lije, no dok se usled toga mec ne prekida, meni ne smeta.Ja sam u kuci. Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Skroz uobicajeno trosatno smaranje i vazda je tako kada igra 'Sota.Bilo bi jos i zivopisnije da nije bilo run-ova koliko je bilo, jelte. Link to comment
Prospero Posted May 8, 2015 Author Share Posted May 8, 2015 Kako je Kluber efektno usrao 1. inning protiv Royalsa, dovoljno za poraz... via TT Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Prvi hit u Detroitu danas i homer! :0.6: Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 (edited) Prvo bacanje u Detroitu danas i homer! :0.6: U medjuvremenu, vec je duplo prednost - preko Kejna. edit: Morao sam ispraviti se jezicki, jelte. Edited May 9, 2015 by stoutspectacledbold-head Link to comment
Miljenko Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Kako kenja Royalse, neverovatno. Morace i oni valjda uci u losu ofanzivnu seriju. Link to comment
stoutspectacledbold-head Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Odlican mec i brutalni Kanzas.Gatri profi, Kabrera 0/4.Rojalse, moze se ispostaviti, jebe sto su toliko dobri u najranijem delu sezone, a vadi ih cinjenica da su toliko dobri bez obzira sto su, u citavoj ligi, najbolji kada je rec o broju igraca koji su im, u nekom trenutku, visili na inactive list u dosadasnjem toku sezone. Link to comment
Miljenko Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Imaju dobre igrace na svakoj poziciji, no ne znam da li je to dovoljno za playoff. -_- Link to comment
freakns Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 konacno Bryant! bilo je vec vreme jebemu :) Link to comment
Miljenko Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Za mene je bio odlican do sada. Mozda si ti odmah ocekivao da decko izlupa HR u seriji, no malo prilagodjavanja, mu je ipak trebalo. Lepo je videti da Cubsi igraju bolje. Jos da Cardinalsi ne dobijaju u seriji(narocito ne ove moje, meh). Link to comment
Recommended Posts