I*m with the pilots Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 51 minutes ago, x500 said: Ubiru se plodovi rada Grozdje stize - tamjanika, muskatni hamburg i kardinal. I naravno, bele i zute septelije I jos par vocki (jabuke i dunje) na drvecu. Hide contents Vinogradarske breskvice? NJAM! 1
x500 Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Berba grozdja Kardinal, muskatni hamburg, tamjanika i kasno belo. 3 6
x500 Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Obrao sam 1/3 jabuka, ostatak za jedno 2 nedelje. Zadovoljan sa plodovima, oko 50% su prilicno dobre 4 1
ubibobi Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Hahhaha ali najjače je što se javlja i u Popaju i Ali babi, mogu misliti hahhaha Ed.ni komentari nisu za bacanje 2
Klara Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 şeftalı = breskva Na poklonjenoj marami je ostajao otisak sličan obliku breskve i zato su je nazivali šeftelijom. 3
Eleniko Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 poslednji ovogodišnji paradajz iz moje bašte, ovih dana 5 3
gospa buba Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 16 hours ago, Klara said: şeftalı = breskva Na poklonjenoj marami je ostajao otisak sličan obliku breskve i zato su je nazivali šeftelijom. ideja je da prestanemo da jedemo bilo shta, jel tako 3
Klara Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 1 hour ago, gospa buba said: ideja je da prestanemo da jedemo bilo shta, jel tako Nope! : D 1 hour ago, Eleniko said: to je izmislila, ona je umetnica Nope 2! Imam i ja grojze za ovu temu! A letos 2 4
Eleniko Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 bravo za malinice samo da proverim da li sam dobro shvatio, plavi patlidzan i paradajz su jednogodišnje biljke, mogu da počupam ostatke iz zemlje
Indy Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 8 minutes ago, Eleniko said: bravo za malinice samo da proverim da li sam dobro shvatio, plavi patlidzan i paradajz su jednogodišnje biljke, mogu da počupam ostatke iz zemlje Mogu da se gaje i kao višegodišnje, ali se obično gaje kao jednogodišnje jer je tako jednostavnije. 2
Eleniko Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 a šta bi radio da paradajz pretvorim u višegodišnju, poseko do korena ili nešto drugo patlidžan plavi sam već počupao, on je ionako zasađen iz zajebavancije
Venom Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Ja ću da probam da ostavim paprike i papričice. Topli septembar i oktobar + počupao sam paradajz koji se raširio svuda i odmah su živnuli. Habanero koji je bio 10cm visok odjednom nikao i sad vise čak tri ploda na dve biljke. Ne znam dal će uspeti da izgura do kraja, ali why not. Koliko se sećam od pre par godina ostavi se tako i ne zaliva više. Može i da se saseče, ali ja neću dirati. Mada čisto sumnjam da će kod mene da preživi zimu, makar i u stakleniku, ali ništa me ne košta. 1
Recommended Posts