September 12, 20231 yr 51 minutes ago, x500 said: Ubiru se plodovi rada Grozdje stize - tamjanika, muskatni hamburg i kardinal. I naravno, bele i zute septelije I jos par vocki (jabuke i dunje) na drvecu. Hide contents Vinogradarske breskvice? NJAM!
September 30, 20231 yr Obrao sam 1/3 jabuka, ostatak za jedno 2 nedelje. Zadovoljan sa plodovima, oko 50% su prilicno dobre
September 30, 20231 yr Hahhaha ali najjače je što se javlja i u Popaju i Ali babi, mogu misliti hahhaha Ed.ni komentari nisu za bacanje
September 30, 20231 yr şeftalı = breskva Na poklonjenoj marami je ostajao otisak sličan obliku breskve i zato su je nazivali šeftelijom.
October 1, 20231 yr 16 hours ago, Klara said: şeftalı = breskva Na poklonjenoj marami je ostajao otisak sličan obliku breskve i zato su je nazivali šeftelijom. ideja je da prestanemo da jedemo bilo shta, jel tako
October 1, 20231 yr 1 hour ago, gospa buba said: ideja je da prestanemo da jedemo bilo shta, jel tako Nope! : D 1 hour ago, Eleniko said: to je izmislila, ona je umetnica Nope 2! Imam i ja grojze za ovu temu! A letos
October 30, 20231 yr bravo za malinice samo da proverim da li sam dobro shvatio, plavi patlidzan i paradajz su jednogodišnje biljke, mogu da počupam ostatke iz zemlje
October 30, 20231 yr 8 minutes ago, Eleniko said: bravo za malinice samo da proverim da li sam dobro shvatio, plavi patlidzan i paradajz su jednogodišnje biljke, mogu da počupam ostatke iz zemlje Mogu da se gaje i kao višegodišnje, ali se obično gaje kao jednogodišnje jer je tako jednostavnije.
October 30, 20231 yr a šta bi radio da paradajz pretvorim u višegodišnju, poseko do korena ili nešto drugo patlidžan plavi sam već počupao, on je ionako zasađen iz zajebavancije
October 30, 20231 yr Ja ću da probam da ostavim paprike i papričice. Topli septembar i oktobar + počupao sam paradajz koji se raširio svuda i odmah su živnuli. Habanero koji je bio 10cm visok odjednom nikao i sad vise čak tri ploda na dve biljke. Ne znam dal će uspeti da izgura do kraja, ali why not. Koliko se sećam od pre par godina ostavi se tako i ne zaliva više. Može i da se saseče, ali ja neću dirati. Mada čisto sumnjam da će kod mene da preživi zimu, makar i u stakleniku, ali ništa me ne košta.