katamaran Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Super su ti papricice al bi se po donjoj reklo da opet zabusavas sa zalivanjem :) Mene je ova kisa naterala da ispremestam neke biljke i da se bacim na vezivanje. Nacisto mi iskrivi neke halapenjose i bishops crown-ove. Fatali i skorpija za sad stoje postojano kao klisurine al su bas ogromne porasle. Bice zeznuto ako i njih budem morao da vezujem Link to comment
Čutura Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 pre podne uvek tako kljokne lisce, al nista im ne fali Link to comment
Haralampije Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 vreme je da se ovaj topik malo zasareni :) prva ubrana skorpija habice Link to comment
Haralampije Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Aji Limon i Explosive Ember Link to comment
Haralampije Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 (edited) Orange Bhut Jolokia Edited July 29, 2015 by Haralampije Link to comment
Čutura Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 mashala :ziga: i kod mene sazrela prva karolina riper, sad razmisjam sta da radim sa njom :) Link to comment
katamaran Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Meni sazreo jedan od cak dva penisa. Kao i kod halapenja i habanero mi je duplo veci ove godine :) Link to comment
Haralampije Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 (edited) pocela je berba (ovo je samo deo),sutra se pravi sos! Edited July 31, 2015 by Haralampije Link to comment
halloween Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Večeras sam saznala da sam umesto bamije gajila korov, i to ovaj. Užas, bljak! http://polj.uns.ac.rs/~korovi/abutilon_theophrasti.html Odmah sam ga lišila života. Link to comment
kobni zelaya Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Meni je nešto, bukvalno za dva-tri dana potpuno uništilo bosiljak. Prvo sam mislio da su listovi izgoreli, jer je bila preterana vrućina, ali nije nego ga je napala neka napast. Kao da gore listovi, samo usporeno. Pojave se prvo rupe, pa na kraju nema čitavih listova. Da li neko zna šta je u pitanju i kako to da sprečim ubuduće? Link to comment
kobni zelaya Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Pa ne znam, moguće da nisam provalio tu fazu, tek sam video kad su bile već rupe na listovima. Link to comment
nautilus Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 ovo je peronospora ali ona nije toliko brza, makar na vinovoj lozi Link to comment
Recommended Posts