Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 la serena, usputna stanica... Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 mislio sam da je ovaj bazen najveći na svetu, ali tu titulu drži onaj u vilji del mar Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 polako stižemo u santiago... Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 slika sa aerodroma je i ovde: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18917&p=3008637 bilo je sunčano, pkp trideset stepeni, suvo sa povetarcem, prava letnja atmosfera Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 holiday inn santiago Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 sleteli smo u tri po podne a čekali smo sledeći avion u šest, dosta ljudi u departure delu aeropuertea, dosta se putuje, dosta je ovih korporativnih japija što robuju po bankama, nose se uglavnom odela boje peska što i nije loše, hoće da ukažu na opušteniji način života, no, ne dam se prevariti Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 u šest sati predveče poleteli smo ka buenos airesu, sedeo sam na next to aisle mestu, što znači - ništa od slikanja; pored mene je bila argentinska prodica - mama tata i klinka od godinu dana, niža srednja klasa; Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 prošlo je petnaest minuta kako se avion penjao, leteli smo na nekih osam hiljada metara, štete što nisam sedeo bliže prozoru, pogled na ande je neverovatan, gromade i vrhovi kao na dlanu, tako nešto se ne zaboravlja Link to comment
MancMellow Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 e pa sad, ne pravi nam zazubice Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 sleteli smo oko osam sati uveče na taj glavni aerodrom u buenos airesu - ezeiza pistarini; prošli carinsku kontrolu, uzimaju otisak kažiprsta; pokupili prtljag, a onda krkljanaca kao na bg aerodromu: babe dede strine tetke mam i tate čekaju svoje da izađu na arrival deo, ijao kakva gasatrbajterska atmosfera, što se pre izvučem odatle to bolje, zato su me sačekali taksisti kao da sam u bege-u, šabani i šibicari..... kaže ovaj ne vozim ispod deset dolara - ajde!?!?!? Link to comment
Recommended Posts