Marcus Wulffings Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 i konačno aeropuerto calama......
Marcus Wulffings Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 evo i calame iz viđene iz daljine...
Marcus Wulffings Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 i tu nas negde čeka naš avionček, već proslavljeni erbas 320 evo ga...
Marcus Wulffings Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 gde ćete? :) u buenos aires :0.6: preko santiaga
Marcus Wulffings Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 samo nećete jeftino proći s avio kartama hehehe, nas je koštalo 150 plus 250 dolara
Notorious Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 samo nećete jeftino proći s avio kartama hehehe, nas je koštalo 150 plus 250 dolara Šta ti znači 150+250 dolara? Planiram da, u skladu s tvojom preporukom, početkom novembra iz Santiaga (tamo sigurno idem) odem u Buenos Aires (ako me bolivijski prizori koje si postavio ne pokolebaju i ne skrenu s trase, baš se lomim i pitaću ako prelomim u korist Bolivije), ali mi organizatori nude sigurne opcije Beograd-Pariz-Santiago (i nazad, naravno), za ostalo bih morala da se snađem sama.
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Šta ti znači 150+250 dolara? Planiram da, u skladu s tvojom preporukom, početkom novembra iz Santiaga (tamo sigurno idem) odem u Buenos Aires (ako me bolivijski prizori koje si postavio ne pokolebaju i ne skrenu s trase, baš se lomim i pitaću ako prelomim u korist Bolivije), ali mi organizatori nude sigurne opcije Beograd-Pariz-Santiago (i nazad, naravno), za ostalo bih morala da se snađem sama. bogami, nas je koštala karta od calame do santiaga 150$ i od santiaga do buenos airesa 250$; let do santiaga traje dva sta, s tim što je sleteo u La Serenu koja je na pola puta, tu je veći deo putnika izašao, mislim da su to sve bili arbajteri koji rade u rudnicoma bakra koji sa vraćaju kući; verovatno je da domaći imaju popuste prilikom kupovine karata, a što se tiče rudara, to im sve plaćaju kompanije u kojima rade
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 ma da, lokalci će ti reći najbolje kombinacije za transport, a i doći ćeš u fin deo godine. njihovo proleće, biće i sunca, tokom zime je tmurno i oblačno
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 i tako smo se vozili sa rudarima u erbasu....
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 i to bi bila atakama, letimo u pravcu juga, tamo preko anda je argentina, a onda pogledam kroz prozor na desnoj strani i ugledam pacifik, čile je baš uzan kao baget
Recommended Posts