Marcus Wulffings Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 ulažu i u wind parkove: Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 ulažu i u wind parkove: Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 i konačno aeropuerto calama...... Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 evo i calame iz viđene iz daljine... Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 i tu nas negde čeka naš avionček, već proslavljeni erbas 320 evo ga... Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 gde ćete? :) u buenos aires :0.6: preko santiaga Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 samo nećete jeftino proći s avio kartama hehehe, nas je koštalo 150 plus 250 dolara Link to comment
Notorious Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 samo nećete jeftino proći s avio kartama hehehe, nas je koštalo 150 plus 250 dolara Šta ti znači 150+250 dolara? Planiram da, u skladu s tvojom preporukom, početkom novembra iz Santiaga (tamo sigurno idem) odem u Buenos Aires (ako me bolivijski prizori koje si postavio ne pokolebaju i ne skrenu s trase, baš se lomim i pitaću ako prelomim u korist Bolivije), ali mi organizatori nude sigurne opcije Beograd-Pariz-Santiago (i nazad, naravno), za ostalo bih morala da se snađem sama. Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 Šta ti znači 150+250 dolara? Planiram da, u skladu s tvojom preporukom, početkom novembra iz Santiaga (tamo sigurno idem) odem u Buenos Aires (ako me bolivijski prizori koje si postavio ne pokolebaju i ne skrenu s trase, baš se lomim i pitaću ako prelomim u korist Bolivije), ali mi organizatori nude sigurne opcije Beograd-Pariz-Santiago (i nazad, naravno), za ostalo bih morala da se snađem sama. bogami, nas je koštala karta od calame do santiaga 150$ i od santiaga do buenos airesa 250$; let do santiaga traje dva sta, s tim što je sleteo u La Serenu koja je na pola puta, tu je veći deo putnika izašao, mislim da su to sve bili arbajteri koji rade u rudnicoma bakra koji sa vraćaju kući; verovatno je da domaći imaju popuste prilikom kupovine karata, a što se tiče rudara, to im sve plaćaju kompanije u kojima rade Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 ma da, lokalci će ti reći najbolje kombinacije za transport, a i doći ćeš u fin deo godine. njihovo proleće, biće i sunca, tokom zime je tmurno i oblačno Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 i tako smo se vozili sa rudarima u erbasu.... Link to comment
Marcus Wulffings Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 i to bi bila atakama, letimo u pravcu juga, tamo preko anda je argentina, a onda pogledam kroz prozor na desnoj strani i ugledam pacifik, čile je baš uzan kao baget Link to comment
Recommended Posts