Borca Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 (edited) 01.06.2021. Saopštenje: Vanja Guša nije više trener našeg seniorskog tima KK FMP obaveštava javnost da Vanja Guša nije više trener našeg seniorskog tima. Vanja Guša je imao ugovor sa KK FMP do kraja takmičarske sezone 2020-2021, a odluka da se ne produžava doneta je zajedničkim dogovorom kluba i trenera. KK FMP izražava ogromnu zahvalnost treneru Vanji Guši koji je uspešno ostvario cilj koji je pred njega bio postavljen u nezavidnoj situaciji, a to je ostanak tima u prvoj ABA ligi. Od polovine februara kada je preuzeo ekipu ostvario je 6 važnih pobeda (Krka, Zadar, Cibona, Mornar, Mega, Krka) od toga većinu na gostujućem terenu i pomogao timu da nekoliko kola pre kraja ABA lige ostvari primarni cilj. Vanja Guša ostaje neizbrisiv deo bogate istorije našeg kluba u kome je proveo 7 godina, osvojio dve titule juniorske Evrolige, uveo u seniorsku košarku brojne igrače KK FMP i konačno ove sezone bez premišljanja preuzeo tim u teškoj situaciji i pomogao nam da ostvarimo cilj. KK FMP želi Vanji Guši puno uspeha i sreće u nastavku trenerske karijere, a o imenu novog trenera seniorskog tima klub će blagovremeno obavestiti javnost. KK FMP Edited June 1, 2021 by Borca
booyaka Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Imam ideju ko bi mogao sledeći na klupu giganta iz Železnika.Mlad stručnjak, željan dokazivanja, tek završio igračku karijeru, za njega su govorili da je trener na terenu dok je igrao. 1
goofs Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 E, mene je trenirao taj Vanja Gusa nesto kratko u kadetima Beobanke, dobar lik je bio, nisam imao pojma da je dogurao do FMPa. Elem, jel moze neko da mi objasni format ovog kvazi takmicenja koje se trenutno igra?
pbg12345 Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 klasican PO od cetvrfinala 1aba vs3kls 4aba vs 5aba 2aba vs2kls 3aba vs1kls cetvrtfinala i polufinala na dve dobijene, finale bi trebalo na tri
Borca Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 11 minutes ago, pbg12345 said: klasican PO od cetvrfinala 1aba vs3kls 4aba vs 5aba 2aba vs2kls 3aba vs1kls cetvrtfinala i polufinala na dve dobijene, finale bi trebalo na tri Receno je da ako u finalu budu ekipe koje imaju igrace na spisku selektora onda ce se i finale igrati na 2 pobede. S obzirom da ce u finalu biti neko od Partizan/Mega i vrlo verovatno Zvezda i da sva 3 kluba imaju igrace na spisku Kokoskova onda ce i finale biti na 2 pobede najverovatnije. 1
goofs Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Aha, to je nesto u letu sklepano, posto na sajtu zvanicno stoji ovo. Pasteta liga bez briga
fandorin Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 1 hour ago, Borca said: Jel ovaj lik beše igrao u Partizanu?
Borca Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 (edited) 1 hour ago, fandorin said: Jel ovaj lik beše igrao u Partizanu? Mislim da sam procitao u biografiji da se spominje Partizan, a na drugom forumu je neko pomenuo i Marfin banku i taj slucaj (sto pita @FPLS). Edited June 2, 2021 by Borca
FPLS Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Zanimljiva tekma u hali sportova. Petrusev se bas muci sa bacanjima, a i generalno je uzasan danas. Borisa jos uzasniji, nema njemu pomoci. Milosavljevic je zahvalan, sluzi ga sut, ali cini mi se da je tek u malo boljem stanju od Novice, mnogo je usporio.
goofs Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 On 2.6.2021. at 19:21, fandorin said: Jel ovaj lik beše igrao u Partizanu? Bio je u Partizanu jedan Nenad Stefanovic, plej, upao kod Vujosevica niotkuda, mislim da nije potrajao duze od sezone, '85 ili '84 godiste. Pricalo se tada da mu je cale neki lik i da je placao da bi on igrao, nemam pojma koliko je to istina. E sad da li je to ovaj lik - ne znam, ne vidi se lepo na slici, a i dugo je proslo od onda.
pbg12345 Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 ma to je on ja ga se iz nekog razloga najbolje secam iz fmpa, a zapravo je tamo bio jako malo mozda je u fmpu bio jos neki stefanovic ovaj je igrao i u borcu i jos u lom kls ekipa
Svarog Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 1 hour ago, pbg12345 said: ma to je on ja ga se iz nekog razloga najbolje secam iz fmpa, a zapravo je tamo bio jako malo mozda je u fmpu bio jos neki stefanovic ovaj je igrao i u borcu i jos u lom kls ekipa
Recommended Posts