pbg12345 Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 sto? kao da je neizveisno sta ce se desiti meni je napad na pariz, odnosno kako je zbrzano to (ne sam prikaz bitke) razocaravajuce napali, nisu uspeli i sledeca scena 10 godina posle
Grandilof Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Ja se nisam se smorio, ali kao sto rece Timmy mogli su jos malko... :D
Bright Billy Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 glupo je odradjen konacni dvoboj ragnara i rola, sve ostalo moze da prodje. mogli bi sad da prebace radnju na narednu generaciju (sto ce ocigledno i uraditi), gde je po legendi centralna licnost ovaj bez kostiju...
Ricma Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Ja ne verujem da cu da gledam Ragnarove sinove ukoliko do toga dodje, mozda je malo prerano ali ne deluje mi da mozemo da dobijemo jaku centralnu licnost kao sto je sada Ragnar.
Timmy Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 (edited) napali, nisu uspeli i sledeca scena 10 godina posle Ja sam pomislio da mi se klip sam prebacio unapred, pa vratim kad ono stvarno preskok od 10 godina u jednoj sekundi :o Edited April 22, 2016 by Timmy
Mil@n Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Posle šest epizoda mogu da kažem da je ovo fenomenalno. Likovi/kastinzi su fantastični, svi do jednog, da ne nabrajam. Sviđa mi se brutalnost i surovost, radnja jako dinamična i gusta, za tih šest epizoda stvarno se svašta izdešavalo, prazan hod nula, tako se to radi. Sve pohvale i nada da će zadržati nivo.
Timmy Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Idi bre, ja mislio krecu nove epizode :( Kad je nastavak?
Ricma Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Nikako da objave datum emitovanja 11.epizode.Uglavnom se zna dva meseca ranije kad ce premijera.Ne iskljucujem mogucnost da druga polovina sezone pocne sredinom oktobra(mada trenutno dajem male sanse), trenutno mislim da je najrealniji scenario da ce poslednje dve ili tri epizode da izadju u 2017 godini posto zbog novogodisnjih i bozicnih praznika bude pauza od 3-4 nedelje.Sve zavisi od toga koji ce datum da bude.
Ricma Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Kasnim dan, sezona se nastavlja 30. novembra.Bice tu pomeranja i verovatno ce peta sezona da pocne kasnije posto se cetvrta zavrsava pocetkom februara.O tome vise kada dodje vreme. Naslovi epizoda ako nekog zanima. A Good Treason Kill the Queen Mercy Yol Promised What Might Have Been The Profit and the Loss Portage Death All 'Round The Last Ship
porucnik vasic Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Гледа ли ко ово? https://www.youtube.com/watch?v=l6j5bDoga9Y
Pečorin Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 samo 1 epizodu, iskreno nije me radilo da gledam dalje.
Ros Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 ja sam ogledao. pa ok je. robinhudovsko ostvarenje. simpaticno i gledljivo.
porucnik vasic Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Ја читам романе, који су солидно написани, па рекох да пробам...
Oswald Cobblepot Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Obožavam ovu seriju, jedna od najboljih koje sam gledao. Odgledao sam sve tri plus ovaj prvi deo četvrte sezone za manje od nedelju dana. Moji omiljeni likovi su Kralj Ekbert i Lagerta. I Ragnar je sjajan, ali bih ja dodao još više brutalnosti njegovom liku, nekako mi to fali u seriji, previše je okrenut dilemama, sumnjama, previše poštuje strane kulture za jednog Vikinga. Ali drago mi je što nije mrtav, bez njega to ne bi bilo to.
Recommended Posts