Jump to content
IGNORED

Deutschland

MancMellow

Recommended Posts

Posted

ovo zvuči kao da je iz perioda dok su nam trebale vize

da li se nešto u međuvremenu promenilo, ne znam

(tj da li može da prosto dođe ženi u posetu pa tu da pita likove šta sve treba da radi kao što je rekao aram, ili je ipak bolje da se prvo raspita u konzulatu)

ne zvuči tako, već jeste tako. Barem je meni bilo, a ja sam ovo prošao pre 2 meseca.

link

Posted

ne zvuči tako, već jeste tako. Barem je meni bilo, a ja sam ovo prošao pre 2 meseca.

link

Znači on posle tih koraka koje si opisao bez problema dobija i radnu dozvolu?

To bi bilo odlično...

Posted

Znači on posle tih koraka koje si opisao bez problema dobija i radnu dozvolu?

To bi bilo odlično...

ja sam je dobio.

evo dobio i posao samo na osnovu toga što je na tom tromesečnom multientri schengenu pisalo da sa tom vizom mogu i da radim, a pre nego što ću dobiti i dozvolu boravka.

Posted

link

da da, sigurno je to spajanje porodice generalno specifičan slučaj bez obzira na trebanje ili netrebanje turističkih viza

zato i rekoh posle najbolje da se dobro raspitaju

a i ja sam bila u drukčijoj situaciji (ne italijanka kao aram :D ali bila sam već tu pa sam samo u jednom trenutku promenila vrstu boravišne dozvole)

• 1 month later...
Posted

Prva asocijacija..

Vesti izmedju Opstanka i Branka Kockice kad sam bio klinac..zapamtio sam imena Helmut Kol, Fransoa Miteran i Dzon Mejdzor.

Ne znam treba li da ga mrzimo zbog sranja u SFRJ ili je bio cool lik.

Posted

Jedini ko žali za njim u Srbiji je Vučić

Posted

tja, bio je kancelar kad je nemačka priznala sloveniju i hrvatsku...

Posted

Ne znam treba li da ga mrzimo zbog sranja u SFRJ ili je bio cool lik.

Ovo prvo. Lik je (sa svojim min. ino.) progurao da cela EZ prizna jednoglasno proglasenu nezavisnost Hrvatske i Slovenije, i ako su mnoge zemlje bile skepticne da treba tako srljati.

Mislim, Danke Deutschland...

Posted

Srljanje, a priznanje tek u '92.?

Očito je sve u oku promatrača, logično je (kibidabi) pretpostaviti da bi se nove i prostranije granice lakše dale zacrtati tenkovima i rovovima da veliki zli Švabo nije sjebo stvar i zacementiro povampireni Titov Avnoj.

Posted (edited)

Predvidiv si k'o svajcarski sat :fantom:

Edited by hazard
Posted

bar je bio posten pa 70M DEM od njofre nije u svoj dzep stavio vec u dzep partije

Posted

bio je protiv bombardovanja srbije. teorija zavere kaze da je zato izgubio izbore za kancelara. klintonov tim je radio tada kampanju za spd i naslednika sredera.

Posted (edited)

RIP on i Mitterrand su puno uradili za evropku ideju. Onaj susret pred njemackim grobljem kada su se drzali za ruku je za :Hail:

Kasnije su dosle tehnokrate i nesposobni politicari.

Edited by borris_
Posted

Istorvemeno, americki senat porucio Nemcima.

Germany and Austria have sharply criticised the US Senate for tightening sanctions on Russia, accusing the US of threatening Europe's energy supplies.

• Create New...