bags Posted August 28 Posted August 28 9 minutes ago, Mel said: Sto se sastaju u Bechu ako je o Nemachkoj? Cesto se ovde nalaze govnari. Mozda im je logisticki lakse jer dolazi ekipa iz cele Evrope. Trebalo je biti prosle godine u Sopronu jer su tamo blazi zakoni. Onda su najednom presli u Bec u restoran Zentimeter (koji je inace popularno studentsko mesto jer nudi hleb na cm). Vlasnik Heinz Pollischansky je rekao da radnici nisu nista primetili i da ubuduce nece tako nesto dozvoliti u svojim lokalima.
dunja Posted August 28 Posted August 28 16 minutes ago, Mel said: Sto se sastaju u Bechu ako je o Nemachkoj? nemaju faks mašinu da prime poziv od Nemaca, a i ne vole da plaćaju kešom 2
Mel Posted August 28 Posted August 28 5 minutes ago, bags said: Cesto se ovde nalaze govnari. Mozda im je logisticki lakse jer dolazi ekipa iz cele Evrope. Ja sam stekla utisak da je BEch preferencija i ne nuzno zbog neke logistike. Mozda im je 'bezbednije' u Bechu, a i Firer je odatle, i ko zna ko od zivljih koji im drze ledja... 1
ToniAdams Posted August 28 Posted August 28 22 minutes ago, Mel said: Sto se sastaju u Bechu ako je o Nemachkoj? Pa da pričaju 1
Mel Posted August 28 Posted August 28 Nevezano za ovu temu o AfDju, tj vezano za sire nemacke trendove, pre neki dan prosla sam pored neke vece grupe sportista neka omladina recimo bar 50ak. Papuche i bele charape onako do trecine listova. Srbin propo. 1 3 1
assignment Posted August 28 Posted August 28 9 minutes ago, Mel said: Nevezano za ovu temu o AfDju, tj vezano za sire nemacke trendove, pre neki dan prosla sam pored neke vece grupe sportista neka omladina recimo bar 50ak. Papuche i bele charape onako do trecine listova. Srbin propo. Taj trend se pojavio pre jedno godinu dana, barem sam ga tada primetio kada je grupa teenager-a usla u Mek
Mel Posted August 28 Posted August 28 Just now, assignment said: Taj trend se pojavio pre jedno godinu dana, barem sam ga tada primetio kada je grupa teenager-a usla u Mek Jeste, vidjala sam i ja u medjuvremenu, ali ovoliki buljuk omladine nikad. Chak sam i konspirativno obratila paznju da li prichaju srpskim, tako da mogu da potvrdim da je to to gospodo. 1
ToniAdams Posted August 28 Posted August 28 Mel jel živiš u Nemačkoj? Mislim ako je odgovor "da" i ako ti, kad vidiš šabane na ulici, padne na pamet da su Srbi, da moraš baš hitno kod oftalmologa, to se u Nemačkoj zove Augenarzt 1
borris_ Posted August 28 Posted August 28 4 hours ago, assignment said: Taj trend se pojavio pre jedno godinu dana, barem sam ga tada primetio kada je grupa teenager-a usla u Mek Taj trend se pojavio prije nekoliko godina i svugdje je prisutan nazalost.
Ros Posted August 28 Posted August 28 4 hours ago, Mel said: Nevezano za ovu temu o AfDju, tj vezano za sire nemacke trendove, pre neki dan prosla sam pored neke vece grupe sportista neka omladina recimo bar 50ak. Papuche i bele charape onako do trecine listova. Srbin propo. pre dve godine ćerka isla u filadelfiju na razmenu, dve nedelje. njih 10 devojaka i 15 mladica. od tih 15 mladica, bar trojicu sam video u papučama i belim čarapama. a sve go arijevac
bags Posted August 28 Posted August 28 Ja sam sad u parku video nekoliko da igra na betonu fudbal u belim carapama protiv ostalih u patikama.
Sludge Factory Posted August 28 Posted August 28 Zar Nemci ne nose papuce na carape oduvek? Ono, zar ima to nije nacionalno obelezje? 5
radisa Posted August 28 Posted August 28 9 minutes ago, Sludge Factory said: Zar Nemci ne nose papuce na carape oduvek? Ono, zar ima to nije nacionalno obelezje? Kad smo bili klinci, nemačke tuiriste si tako raspoznavao na kilometar... Ja ne znam otkud sad ovo čuđenje... 7
dunja Posted August 28 Posted August 28 13 minutes ago, Sludge Factory said: Zar Nemci ne nose papuce na carape oduvek? Ono, zar ima to nije nacionalno obelezje? sandale, mein Freund, sandale 3 3 1
Recommended Posts