*edited by mod Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Poljska, peru, iran bi bila dobra grupa. to bi bio user nivoa grupe za kvalifikacije ako ne i veci :D
*edited by mod Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Pusti ti to, domacin uvek mora da prodje. Jedino da nas bratski puste u zadnjem kolu ako im ne bude trebalo, posto sa A4 tek tad igraju :D
Nikodije Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 rusi su kesa, da nisu domacini bili bi u 4. sesiru. ako bi se uopste i kvalifikovali.
*edited by mod Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Bila je i Koreja kesa pa su ih nabili do polufinala. Bilo bi dobro izbeci Hrvate ako se kvalifikuju, cisto radi folklora i razbijanja glava sa ruskom bracom.
Nikodije Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 ja bih ih pre izbegao radi kvaliteta, posto ce oni svakako biti najjaci moguci rival iz treceg sesira
MancMellow Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Bila je i Koreja kesa pa su ih nabili do polufinala. Jbt, to je bilo epski, onakvih kradja se ne secam. Doduse pokrali su Spance i Italijane, tako da nema veze :D
Lancia Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Jbt, to je bilo epski, onakvih kradja se ne secam. Doduse pokrali su Spance i Italijane, tako da nema veze :D Spanci se jos nisu oporavili, malo malo, pa se vrate na temu.
hazard Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Spanci se jos nisu oporavili, malo malo, pa se vrate na temu. I posle 2 EP i 1 SP koje su uzeli posle toga? Brate :D
Boza_zvani_Pub Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 U oba interkontinentalna baraza (NZL-PER i HON-AUS) u prvim mecevima bilo 0-0 tako da je sve otvoreno pred revanse. Senegal se kvalifikovao sinoc.
*edited by mod Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Zali boze ko je to gledao :D imam neki osecaj da ce jedna ako ne i obe da odu u produžetak.
Timmy Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Dobice tu Aus i Peru. Bolji su timovi. A nas treci sesir zavisi od NZ. Ako prodju mi u trecem.
Godfrey Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Gledao sam Honduras - Australija poslednjih pola sata. Australija losa, Honduras tragican. Bednici na svom terenu nisu pokusali da ugroze Australiju.
Recommended Posts