Kampokei Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 I Prag i Bec su mi lepsi. Isao sam cesto 90-tih, recimo na Sziget festival, ali je grad uvek odavao cudan utisak. Vrhunac odbojnosti je bio april 1999. kad sam tamo boravio par dana tokom bombardovanja, a Pesta sa ogromnim redovima za vizu bila srpska Kazablanka. Vise nisam imao zelju da idem, dok me put nije naneo letos. A onda dramaticno drugaciji utisak, kao da nije isti grad (doduse i jeste proslo 15 godina). Opustenija, lepsa i, paradoksalno imajuc u vidu aktuelni politicki imiđ, kosmopolitskija nego pre.
MancMellow Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 (edited) na HD inace nije to to Edited February 16, 2015 by MancMellow
katamaran Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 na HD inace nije to to I mi motion timelapse za trku imamo
gospa buba Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 (edited) A nemam pojma, iz istog razloga iz koga ne pokušavam da naučim madjarski i dobijem EU državljanstvo. Jbg. dobro, ti ko da je bash moranje, pa nije moranje <_< tom logikom prechanskog porekla, jedva da bi neko ostao u majchici, objektivno ^_^ evo ni ja necu, da ti bude lakshe -_- Edited February 17, 2015 by gospa buba
Ryan Franco Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 nikad nisam bio u budimpešti. samo sam prošao pored nje.
Duci Simonovic Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 bombardovanje, možda najlepši perod u mom životu
Hamlet Strašni Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 dobro, ti ko da je bash moranje, pa nije moranje <_< tom logikom prechanskog porekla, jedva da bi neko ostao u majchici, objektivno ^_^ evo ni ja necu, da ti bude lakshe -_- moja žena ima eu pasoš a ne zna ni reč madjarskog :(
kud u maglu Simoviću Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 nikad nisam bio u budimpešti. samo sam prošao pored nje.+1
Mr.Mxyzptlk Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 isto prosao samo na putu do hringa pre 10 godina
kud u maglu Simoviću Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 ti, kumse, bitno da si u žarkovu bio i danas ću proći, žarkovo mi je sudbina
logoped Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 joj ono jeste bio redosled prvo je Madjarska primljena u NATO pa su nas odmah malo posle bombardoivali al opet ja sa severa, kraj Tise, divanim a i tolmacim serbski, i znam kad kazu Nem értem sta znaci u kontekstu historijskom al opet svet je veliki tam ko gleda sta i vidi nesto ja operisana od svih predrasuda, glupa eto, po opredeljenju svome odavno i ovde neke puste, pa bio jedan hajduk Roza Sandor, pa mu bilo dosta ovog sveta, pa hteo dorata pa hajd put zvezda pokazali mi podrum gde su ga drzali podrum ko podrum, a zvezde daleko
Recommended Posts