Ajant23 Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) Naravno... Mosaic Odlična serija... Edited March 25, 2018 by Ajant23
אַף אֶחָד Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Jel taj tvoj pretenciozni stav izraz nekih tezih kompleksa ili si samo jadan i dosadan? Nekako si mi do sad prolazio ispod radara.
Ajant23 Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 6 minutes ago, chandra said: Jel taj tvoj pretenciozni stav izraz nekih tezih kompleksa ili si samo jadan i dosadan? Nekako si mi do sad prolazio ispod radara. Super...
אַף אֶחָד Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Endeavour, peta sezona. Odgledao prva dva filma, solidni, drze se standarda za sada. Slicno Foyleu i Gentleyu, briljantno rekreirana era. Neverovatno sta rade sa relativno malim budzetima. Otoh, meni Foyle i dalje najbolji, pa Gentley, pa ovaj Morse.
ultra plasticni Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 On 25.3.2018. at 1:11 AM, Ajant23 said: Mosaic Odlična serija... Nisam bas najzadovoljniji kako je Seronka ostarela
nezvanova Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 što? meni baš lepa, i dalje jako zgodna, ako je i radila plasticne nije mnogo hrdjavo (ali je toliko prirodno lepih crta lica, da ni to nije strasno) jedino što ima užasnu boju glasa, da sam muško, nikako mi ne bi bila privlačna samo zbog toga :-)
Ajant23 Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 I meni je super izgledala... Nije mi jasno otkud njemu to... Naravno, ne treba zaboraviti da je neizostavni deo Soderberghove režije i to što sam radi fotografiju, pored toga što i sam montira, tako da je njegov rad sa kamerom uvek stopljen i prožet sa celokupnim postupkom, pa i sa načinom na koji prikazuje fenomen ženskog lika...
ultra plasticni Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Bas mi je izgledala jezivo u par scena bez sminke, velika kilometraza je uocljiva. S druge strane, sama gluma mi je odlicna
Ajant23 Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Recimo da je šminka samo još jedan sloj svetlosti koji je snimila kamera i da mi i dalje nije jasno šta govoriš, ali nije bitno...
Ajant23 Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 O-kej, sad mi je jasno šta mi je chandra govorio iznad i što te je Indy poredio sa mnom tamo na PDF Muzika...
אַף אֶחָד Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 On 3/26/2018 at 12:14 AM, chandra said: Endeavour, peta sezona. Odgledao prva dva filma, solidni, drze se standarda za sada. Slicno Foyleu i Gentleyu, briljantno rekreirana era. Neverovatno sta rade sa relativno malim budzetima. Otoh, meni Foyle i dalje najbolji, pa Gentley, pa ovaj Morse. Sledeca dva jos bolja. Mozda i najbolja sezona do sada.
Haralampije Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 On 3/26/2018 at 1:14 AM, chandra said: Endeavour, peta sezona. Odgledao prva dva filma, solidni, drze se standarda za sada. Slicno Foyleu i Gentleyu, briljantno rekreirana era. Neverovatno sta rade sa relativno malim budzetima. Otoh, meni Foyle i dalje najbolji, pa Gentley, pa ovaj Morse. Odgledao sam sve sezone,Endeavour je jedna odlicnost,perfektna u svakom detalju.Covek se lako navuce i zavoli likove koji briljiraju.Preporuka ako nekim cudom vec niste gledali
אַף אֶחָד Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 1 hour ago, Haralampije said: Odgledao sam sve sezone,Endeavour je jedna odlicnost,perfektna u svakom detalju.Covek se lako navuce i zavoli likove koji briljiraju.Preporuka ako nekim cudom vec niste gledali Pogledaj Georga Gentlyja i Foyle's War, ako vec nisi. Velike su sanse da ce ti se dopasti. Jedino sto mi malo smeta u Endeavouru je kolicina mrtvih po epizodi. Oxford ko Medellin. Bar polovina je nepotrebna za pricu.
Recommended Posts