Jump to content
IGNORED

Krimi serije koje nemaju svoj topić

Lrd

Recommended Posts

Posted (edited)

Naravno...

Mosaic

Odlična serija...

Edited by Ajant23
Posted

Jel taj tvoj pretenciozni stav izraz nekih tezih kompleksa ili si samo jadan i dosadan? Nekako si mi do sad prolazio ispod radara.

Posted
6 minutes ago, chandra said:

Jel taj tvoj pretenciozni stav izraz nekih tezih kompleksa ili si samo jadan i dosadan? Nekako si mi do sad prolazio ispod radara.

Super...

Posted

Endeavour, peta sezona. Odgledao prva dva filma, solidni, drze se standarda za sada. Slicno Foyleu i Gentleyu, briljantno rekreirana era. Neverovatno sta rade sa relativno malim budzetima. Otoh, meni Foyle i dalje najbolji, pa Gentley, pa ovaj Morse.

Posted
On 25.3.2018. at 1:11 AM, Ajant23 said:

Mosaic

Odlična serija...

Nisam bas najzadovoljniji kako je Seronka ostarela

Posted

što? meni baš lepa, i dalje jako zgodna, ako je i radila plasticne nije mnogo hrdjavo (ali je toliko prirodno lepih crta lica, da ni to nije strasno)

jedino što ima užasnu boju glasa, da sam muško, nikako mi ne bi bila privlačna samo zbog toga :-)

Posted

I meni je super izgledala... Nije mi jasno otkud njemu to...

Naravno, ne treba zaboraviti da je neizostavni deo Soderberghove režije i to što sam radi fotografiju, pored toga što i sam montira, tako da je njegov rad sa kamerom uvek stopljen i prožet sa celokupnim postupkom, pa i sa načinom na koji prikazuje fenomen ženskog lika...

Posted

Bas mi je izgledala jezivo u par scena bez sminke, velika kilometraza je uocljiva. S druge strane, sama gluma mi je odlicna

Posted

Recimo da je šminka samo još jedan sloj svetlosti koji je snimila kamera i da mi i dalje nije jasno šta govoriš, ali nije bitno...

Posted

Ofucano, istroseno...

Posted

O-kej, sad mi je jasno šta mi je chandra govorio iznad i što te je Indy poredio sa mnom tamo na PDF Muzika...

Posted

Gde na muzici? To je valjda kompliment

Posted
On 3/26/2018 at 12:14 AM, chandra said:

Endeavour, peta sezona. Odgledao prva dva filma, solidni, drze se standarda za sada. Slicno Foyleu i Gentleyu, briljantno rekreirana era. Neverovatno sta rade sa relativno malim budzetima. Otoh, meni Foyle i dalje najbolji, pa Gentley, pa ovaj Morse.

Sledeca dva jos bolja. Mozda i najbolja sezona do sada.

Posted
On 3/26/2018 at 1:14 AM, chandra said:

Odgledao sam sve sezone,Endeavour je jedna odlicnost,perfektna u svakom detalju.Covek se lako navuce i zavoli likove koji briljiraju.Preporuka ako nekim cudom vec niste gledali 

Posted
1 hour ago, Haralampije said:

Odgledao sam sve sezone,Endeavour je jedna odlicnost,perfektna u svakom detalju.Covek se lako navuce i zavoli likove koji briljiraju.Preporuka ako nekim cudom vec niste gledali 

Pogledaj Georga Gentlyja i Foyle's War, ako vec nisi. Velike su sanse da ce ti se dopasti.

Jedino sto mi malo smeta u Endeavouru je kolicina mrtvih po epizodi. Oxford ko Medellin. Bar polovina je nepotrebna za pricu.