Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Krimi serije koje nemaju svoj topić

Featured Replies

On 10.2.2019. at 14:18, gagilija said:

odlicna serija. bas sam odgledala prvu sezonu i pocela drugu. mozda jeste vec vidjeno, ali dobro uradjeno, i atmosfera i likovi.

Odgledao i drugu sezonu. Daleko slabija s par nepotrebnih rupetina u zapletu,

Spoiler

Ostaje do kraja nejasno sta je plan onog "zlog genija"? Da sa jednim tupavim siledzijom i dve smotana narkomana preuzme trziste od bande koju cine desetine bajkera? I cela prica sa voodoom mi je predosadna, a nikuda ne vodi. Pokvareni pandur je totalni deja-vu. Mogla je epizoda da bude daleko mracnija da je glavni negativac malo uverljiviji. 

Dvoje detektiva i dalje odlicni! Za Cardinalovu zenu - visilo je u vazduhu. Jel sad treca sezone o tome da se ona nije ubila vec ju je neko roknuo? Onaj opsednuti Musgrave? Njegovi motivi za proganjanje Cardinala su nejasni i nekako previse licni.

ali i dalje vrlo gledljiva. N

• Replies 935
  • Views 115.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• uu,  hvala, taman da popunim još koje zimsko veče. Ja sam upravo kvalitetno potrošila nekoliko noći na gledanje Unforgotten  engleske  krimi serije o rešavanju stariiiih ubistava koja neočekivano biva

• To sigurno, puno je do škole i drugačijeg načina obrazovanja . Kćerka mojih prijatelja je posle više od 3 godine čekanja, učenja, pripemanja  glume u malim pozorištima , tek tada primljena na njihovu

• The Long Shadow, snimljena po istinitim događajima iz 70-ih godina i slučaju jorkširskog Trboseka. Izuzetno urađeno.

Posted Images

23 hours ago, chandra said:

Odgledao i drugu sezonu. Daleko slabija s par nepotrebnih rupetina u zapletu,

Reveal hidden contents

Ostaje do kraja nejasno sta je plan onog "zlog genija"? Da sa jednim tupavim siledzijom i dve smotana narkomana preuzme trziste od bande koju cine desetine bajkera? I cela prica sa voodoom mi je predosadna, a nikuda ne vodi. Pokvareni pandur je totalni deja-vu. Mogla je epizoda da bude daleko mracnija da je glavni negativac malo uverljiviji. 

Dvoje detektiva i dalje odlicni! Za Cardinalovu zenu - visilo je u vazduhu. Jel sad treca sezone o tome da se ona nije ubila vec ju je neko roknuo? Onaj opsednuti Musgrave? Njegovi motivi za proganjanje Cardinala su nejasni i nekako previse licni.

ali i dalje vrlo gledljiva. N

+1 za slabost i rupe s tim da od trece bar sto se mene tice nema nista... ne vredi vremena i paznje ako bude na nivou druge

18 hours ago, jorma shparga said:

+1 za slabost i rupe s tim da od trece bar sto se mene tice nema nista... ne vredi vremena i paznje ako bude na nivou druge

Odgledao sinoc prve dve epizode trece sezone. Mnogo blize prvoj nego drugoj sezoni. Nekolika prica se istovremeno odmotava. Prilicno dobro, daj mu sansu.

• 1 month later...

Odgledao sam HBOu seriju "Pričaj mi priču", odlična serija.

Tri paralelne priče svaka je vezana jednu od tri bajke; Crvenkapa, Tri praseta i Ivica i Marica

10 epizoda, Lepo "voze" a i kraj nije loš. 

1 hour ago, eye of the beholder said:

Odgledao sam HBOu seriju "Pričaj mi priču", odlična serija.

Tri paralelne priče svaka je vezana jednu od tri bajke; Crvenkapa, Tri praseta i Ivica i Marica

10 epizoda, Lepo "voze" a i kraj nije loš. 

Uuu, zvuci kao nesto za mene. Isprobacemo! 

• 2 months later...

Hvala na preporuci, odgledao sam i veoma mi se svidelo. :) Na nivou najboljih skandinavskih serija.  

I ja se zahvaljujem. Veoma, veoma dobro urađena serija.

Edited by pariah

Dobre su Svabe u zadnje vreme, TV-wise.

• 1 month later...

nije krimi. maločas odgledah 3delnu seriju vezanu za smrt jana palaha režeje agnješke holand. "Ognjeni grm" na SBB klubu. nemojte da neodgledate.

On 21.6.2019. at 20:10, Meazza said:

Dobre su Svabe u zadnje vreme, TV-wise.

Ako već neko nije pomenuo, pogledajte "dogs of Berlin", jako jako dobra. Ja sam gledao na Netflix-u 

• 2 months later...

danas sam na fox crime odgledao tri prve italijanske "I bastardi di Pizzafalcone". zanimljivo, različito od većine ostalog na tom kanalu.

• 2 months later...
On 12.6.2019. at 19:36, Fakundo Sava said:

Pagan Peak (Der Pass)

Gledao neko?

Za preporuku 

• 4 weeks later...

Dve serije, jedine sezone :) logično, dramatizovane istinite priče/pravi slučajevi:

Manhunt 

i

A confession

preporuke. 

• 4 weeks later...
On 9.2.2020. at 16:31, TdEII said:

Dve serije, jedine sezone :) logično, dramatizovane istinite priče/pravi slučajevi:

Manhunt 

i

A confession

preporuke. 

obe zaista prilicno pristojne, hvala za preporuku za ovu drugu, zavrsila juce :)