Čutura Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Gledam drugu sezonu.... Braaate kako su oni poludeeeli... ....shit has hit the fan... in a good way?
gone fishing Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 (edited) edit pomešao sa leftovers serijom Edited February 28, 2017 by gone fishing
Frank Pembleton Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Evo odgledao sedam epizoda 2. sezone... I morbidnije je , ali sadrzajnije. Bolje je od prve sezone...
Malvo Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Frence, gde gledas? Na ovim kioscima gde kupujem tipa ima treca, pa ima peta i slicno. Morbidnije i sadrzajnije se ne moraju potirati - da li je besmislenije od prethodne ili nije?
Frank Pembleton Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Frence, gde gledas? Na ovim kioscima gde kupujem tipa ima treca, pa ima peta i slicno. Morbidnije i sadrzajnije se ne moraju potirati - da li je besmislenije od prethodne ili nije? Ja na Kodiju, ali moralo bi da ima... cim ima titlova... Nije dobili su sadrzaj sa ovim novim "razlozima"...
James Marshall Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Ima li negdje 1080p verzija? Ovo je jedna od serija koje dodatno dobijaju na kvalitetu kad se gleda u što boljoj rezoluciji. U zalivu nalazim samo 720p.
Malvo Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 I ja sam odgledao prvu epizodu. Deluje glupo, ali znali smo da jeste. Petra je slatka
Frank Pembleton Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 (edited) Nece :( ali nisam sve gledao #nemojdapadate Edited March 21, 2017 by Frank Pembleton
marv Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 veceras sam jedva gledao osmu i devetu epizodu druge sezone a desetu (zadnju) jednostavno nisam mogao pa sam izbrisao. vecu glupost od fortituda nisam video poslednjih pet godina, zato za vas koji niste gledali ili gledali samo par epizoda nemojte trositi ni pet minuta na ovo sranje fortitude 0/10
LudiKure Posted April 15, 2017 Posted April 15, 2017 Skarabudženo, i gluma i scenario i sve... ne znaš gde je početak, gde kraj, gde je poenta...mislim da su drugu sezonu morali da snime zbog ugovora, tako i glume, preko qrca, razočaran do koske
Recommended Posts