Blud Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Ex-Yu treneri sa više od dva klupska uspeha u Evropi (Fajnal for/finale Kupa šampiona, osvajanje Kupa kupova, osvajanje Kupa Koraća): Nikolić (A) Novosel Maljković Obradović Skansi Ivković Vujošević Ako se dodaju i medalje sa reprezentacijom, tu su još Žeravica, Tanjević i Pešić. Koj moj Fajnal for stavljati tu. Imamo na spisku trenere koji su osvajali EL 3-4 puta, zasto spustati kriterijume? Samo da bi se na spisak ugurao Dule, sto dovoljno pokazuje koliko je po uspehu daleko od istih Takodje trofeji sa seniorskim reprezentacijama bi morali da se racunaju, po meni.
yolo Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Koj moj Fajnal for stavljati tu. Imamo na spisku trenere koji su osvajali EL 3-4 puta, zasto spustati kriterijume? Samo da bi se na spisak ugurao Dule, sto dovoljno pokazuje koliko je po uspehu daleko od istih Takodje trofeji sa seniorskim reprezentacijama bi morali da se racunaju, po meni. nisam hteo ovo da napisem. dule od medjunarodnih trofeja ima titulu juniorskog prvaka evrope i kup radivoja koraca
Blud Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Znaci Dule zbog juniora u prvu grupu, a eventualno dodamo Pesica koji ima buket medalja seniora i juniora plus je tukao Amere
MocaVukotic Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 što se tiče trenera, mislim da je duda daleko ispred svih i pre i posle njega. imao je 38 godina kad je sa partizanom osvjio duplu krunu + kup koraća 1979. to mu je početak trenerske karijere...
goofs Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 + mozda prof. Nikolić. Ja sam bio suviše mali da tog čoveka vidim i skapiram šta on radi, tako da ne mogu reći da sam upoznat sa njegovom karijerom, ali nisam nikada čuo da bilo koji iole renomirani trener ne priča o njemu u superlativima.
Blud Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Mislim da bi se Duda i Zo kao najuspesniji, a i ovi ostali , slozili da je Dr. Nikolic numero uno :)
yolo Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 (edited) pa na listi je, prvi odozgo niste valjda mislili da je muta Edited January 22, 2015 by yolo
MocaVukotic Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 nioklić je bitan zbog pokretanja košarke u SFRJ, praktično otac košarke kod nas. mada ne treba zanemariti ni godine u varezeu i SP78. ispod njegovog šinjela su izašli praktično svi naši vrhunski treneri, ali mi nekako više njegov doprinos zvuči "istorijski". svi oni kad su izašli ispod šinjela, morali su ipak da se sami dokažu na sceni, a tu je nekako duda prejebao sve ostale, bar za nijansu. profa nek bude van konkurencije.
Giggsy Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=mapBif-u-4E Kecman resava utakmicu u F4 sezoni
MiddleClass Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 (edited) Tačno sam znao da će grobari da privatuzuju topik sa njihovim balvanima. Sledeći postovi na ovom topiku će biti o tome kako je Vule Avdalović svojevremeno bio u top 5 plejeva u Evropi. Nastavite... Edited January 22, 2015 by MiddleClass
porucnik vasic Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Dule je blizi Muti nego ZO, Ivkovicu, Maljkovicu ili Nikolicu, ako se gleda ko je uspesniji. Ako se gleda ko je omiljeniji, onda meh Овде је било већ несрећника који су указивали да је Вујошевић бољи од Жеравице па онда није ни чудо да се оправдано питају где је. Sent from my iPhone using Tapatalk
Timmy Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Tačno sam znao da će grobari da privatuzuju topik sa njihovim balvanima. Sledeći postovi na ovom topiku će biti o tome kako je Vule Avdalović svojevremeno bio u top 5 plejeva u Evropi. Nastavite... Taman sam pomislio kako si se poslednje vreme uozbiljio i kako pises konstruktivnije nega ranije, a ti napises da je Kecman balvan i uporedis ga sa Vuletom :(
stoka Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Mileta Lisica i Đuro Ostojić, igrači koje ne možete da ne volite. Manjak talenta nadoknađivali radom i borbenošću ...
James Marshall Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Jedan je Mikan, najcar jugoslovensko-srpske košarke. Neka neko napiše ili okači traktat, ja ću samo reći da sam imao čast da sudim utakmicu u kojoj je on bio učesnik, neviđeni laf i pojava.
bradilko Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Овде је било већ несрећника који су указивали да је Вујошевић бољи од Жеравице па онда није ни чудо да се оправдано питају где је. Sent from my iPhone using Tapatalk zeravica nije trener vec dvadesetak godina interesantno nema trenera czvezde.nije se jos rodio taj kriterijum koji bi ubacio zvezdinog trenera u grupu najboljih
Recommended Posts