Jump to content
IGNORED

Pitajte Džejmsa

MayDay

Recommended Posts

Posted

Dobro, ovo zaista zvuči profesionalno. OK to je to, hvala na savetima.

Posted

Evo ti malo ohrabrenje:

Po ovome deluje da opušteno hvataš drugi let.

Malo je drugacije u Vasinom slucaju, jer mora da prodje i pasosku kontrolu. MAD-ATH-LCA ne mora.

Posted

sad sam ja malo glup. zasto da prolazim pasosku u Atini kad idem dalje u Grcku?

Posted (edited)

prvo mesto na kome se sleti u sengen je ulaz u sengen zonu i tu se prolazi pasoska. ako, na primer, letis u italiju, preko nemacke, sengen prolazis u nemackoj, a u italiju sletis kao domaci (bez pasoske kontrole). 

Edited by mei
Posted

Ja sam i dalje optimista :)  Štaviše, ako budeš u cajtnotu 10-15 minuta sasvim je moguće da će te avion za HER sačekati na gejtu. Toliko mogu da priušte.

Posted

JMS, ima li nekih preporuka za jeftine avio karte na relaciji Australija-Japan?

Posted

Bas jeftino = kad AirAsia ili JetStar imaju promociju.

Otherwise, prati Cathay preko HKG-a.

Mada, najnize cene su sa zapada [Perth] ili severa [Cairns]...

Posted

Vasilije,

Probaj da za let BEG-ATH bukiras sedista u prvim redovima. Na ovaj nacin ces brze izaci iz aviona i bices medju prvima, iz svog aviona, na pasoskoj kontroli. To ti moze dati dodatnih 10-15 min :) 

Ako mozes, probaj da ides samo sa rucnim prtljagom. Ili barem ponesi "prvu pomoc" sa sobom.

Pozdrav,

X500

Posted

Vasilije,

Probaj da za let BEG-ATH bukiras sedista u prvim redovima. Na ovaj nacin ces brze izaci iz aviona i bices medju prvima, iz svog aviona, na pasoskoj kontroli. To ti moze dati dodatnih 10-15 min :)

Ako mozes, probaj da ides samo sa rucnim prtljagom. Ili barem ponesi "prvu pomoc" sa sobom.

Pozdrav,

X500

Ovo prvo cu uraditi svakako (nalozicu zeni da moljaka za mesta kod vrata, ja ne posedujem prirodnu harizmu), a mozda i drugo.

• 2 weeks later...
Posted

Djemse jedno pitanje. Grupa od 20-22 (klincii nekoliko odraslih) treba da stigne iz BG-a do Nanta. Da bude u Nantu 2.4. a da se vrate za BG 7.4. kada stavim na Wizzair kartu za jednog izmaci mi cenu 12500  ali kad stavim grupnu kupovinu 22 karte ne izbaci mi puta 22 vec vecu  cifru vec dosta vecu i to sa satro popustom od 20%. Koja fora? Ono sa prodajom sedista?

Zna li neko kako organizovati to putovanje za sto manje para?

Posted

Za toliko karata mozes da zaboravis na individualne cene, moras kroz group booking. I kad bi kupio tu jednu kartu od 12.5k, verovatno bi sledeca (ili neka 4., 5.) bila skuplja.

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

to bi ti moglo biti dosta jeftinije preko neke turisticke agencije, probaj...

Posted

Tesko da ima turisticka agencija u Srbiji koja bi to odradila.